Peste 100 de kilograme de peşte stricat, găsite în restaurantele de pe litoral

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 19:57
Peste 100 de kilograme de peşte stricat, găsite în restaurantele de pe litoral

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Constanţa a retras, în ultimele 24 de ore, din unităţile de alimentaţie publică de pe litoral, peste 100 de kilograme de peşte impropriu consumului.

Pe baza sesizărilor primite în legătură cu modalităţile de achiziţie, depozitare, prelucrare şi comercializare a peştelui şi produselor rezultate din pescuit, inspectorii Comandamentului Sezon Estival 2016 au verificat, vineri şi sâmbătă, 29 unităţi de alimentaţie publică de pe litoral.

“În urma controalelor efectuate au fost constatate abateri de la legislaţia sanitar-veterinară cu privire la manipularea, etichetarea şi depozitarea peştelui şi a produselor din pescuit, fiind aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.000 lei, totodată fiind retrase de la consum 116,5 kg marfă, ce a fost trimisă la incinerare”, potrivit comuncatului emis de DSVSA Constanţa.

sursa: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×