Invazie lazială la Bucureşti: "Peste 1000 de fani cu FCSB"

europa league, fcsb - lazio, fani, napoli, arena nationala

Italienii anunţă o prezenţă masivă la partida FCSB - Lazio, care va avea loc pe 15 februarie, pe Arena Naţională, în 16-imile Ligii Europa.

"Nu lăsăm echipa la greu", este mesajul pe care fanii lui Lazio l-au transmis, conform cittaceleste.it. Pentru formaţia condusă de Simone Inzaghi urmează două deplasări. La Napoli, pentru etapa a 24-a din Serie A, iar apoi la Bucureşti, pentru a înfrunta pe FCSB.

Lazio vine după două înfrângeri consecutive în Serie A, cu AC Milan şi cu Genoa, ultima chiar pe Olimpico, după un gol încasat în prelungirile partidei. Între cele două partide a fost şi duelul cu AC Milan din Cupa Italiei, scor 0-0.

"Vom fi foarte mulţi la meciul de la Napoli, iar apoi vrem să plecăm toţi la Bucureşti! Cert este că deja au fost vândute mai bine de 1.000 de bilete pentru partida contra celor de la FCSB", anunţă un lider al peluzei laziale, conform sursei citate.

FANATIK a scris despre numărul mare de fani pe care Lazio îi va avea la partida cu FCSB. Inclusiv mai mulţi membri ai unui fan club din România şi-au anunţat prezenţa. Vezi aici detalii