ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Peste 1000 de suporteri ai Stelei au sărbătorit la stadionul Ghencea! Show pirotehnic impresionant de 7 mai. Video

Autor: Bogdan Ciutacu | 07.05.2021 | 23:03
Peste 1000 de suporteri ai Stelei au sărbătorit la stadionul Ghencea! Show pirotehnic impresionant de 7 mai. Video
Peste 1000 de suporteri ai Stelei au sarbatorit la stadionul Ghencea! Show pirotehnic impresionant de 7 mai. Video

Ultrașii Stelei s-au adunat în număr foarte mare în fața stadionului Ghencea unde au contribuit din plin la show-ul pirotehnic pregătit de conducerea CSA, cu ocazia aniversării a 35 de ani de la momentul Sevilla ’86.

ADVERTISEMENT

Din cauza pandemiei, CSA Steaua București nu a putut să sărbătorească așa cum își doreau suporterii cea mai importantă performanță din istoria fotbalului românesc, însă suporterii nu pot să treacă peste această zi atât de ușor.

Suporterii de la Peluza Sud Steaua s-au strâns în fața complexului Ghencea și au scandat minute în șir în timpul festivității „pandemice” organizate în „Templu”.

Imagini spectaculoase de la stadionul Ghencea cu suporterii Stelei

Clubul Sportiv al Armatei a pregătit proiecții pe ecranele stadionului Steaua, iar căpitanul de la Sevilla, Ștefan Iovan, a fost invitat la această sărbătoare, alături de Gabi Balint, Marius Lăcătuș sau Adrian Bumbescu. La final, momentul a fost marcat cu un superb foc de artificii, însă nici suporterii Stelei nu s-au lăsat mai prejos.

ADVERTISEMENT

Fanii Stelei au cântat minute în șir și au aprins zeci de torțe în fața stadionului, iar imaginile au devenit virale pe mediile de socializare.

Fanii nu au uitat nici de meciul pe care CSA Steaua îl va disputa mâine împotriva celor de la Mostiștea Ulmu, în barajul de promovare pentru Liga a doua și au afișat un banner imens cu mesajul: „Luptă, Steaua!”.

Show total în Ghencea la 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor

Sărbătoare a fost și în interiorul arenei de o sută de milioane de euro, unde pe ecrane au rulat imagini din finala Cupei Campionilor Europeni de pe 7 mai 1986, câștigată la penalty-uri de Steaua în fața Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Marin Radu II, unul dintre eroii de la Sevilla a povestit pentru FANATIK momentele dramatice de la executare loviturilor de departaje și a dezvăluit că trebuia să fie primul executant.

Imaginile au rulat și pe ecranele din afara stadionului, așa că suporterii au putut să urmărească de asemenea imaginile, în timp ce scandau numele eroilor acelei partidei, dar și: „Sevilla, Sevilla!”. Deși Jandarmeria a fost prezentă, evenimentele nu s-au soldat cu niciun incident.

ADVERTISEMENT
  • 35 de ani au trecut de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua București, după 2-0 cu Barcelona la penalty-uri
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!