Sport

Peste 20 de fotbaliști importanți din România vor juca un meci caritabil pentru un tânăr diagnosticat cu o boală cruntă. Echipa vedetelor, pregătită de un fost antrenor al FCSB

Mai mulți jucători și foști jucători cu renume în fotbalul românesc se vor reuni și îl vor sprijini pe Cătălin în lupta cu o boală cruntă.
27.05.2023 | 14:43
Peste 20 de fotbalisti importanti din Romania vor juca un meci caritabil pentru un tanar diagnosticat cu o boala crunta Echipa vedetelor pregatita de un fost antrenor al FCSB
Meci caritabil pentru Cătălin la care vor participa peste 20 de nume sonore ale fotbalului românesc.
ADVERTISEMENT

Campania „Fotbalul naște zâmbete” are ca principal scop să îl ajute pe Cătălin, care este nevoit să înfrunte o boală cruntă. Peste 20 de fotbaliști și foști fotbaliști de renume, cu prezențe la echipa națională, în Champions League, dar și campioni ai României, vor participa la un meci caritabil care are misiunea de a-l sprijini pe tânărul greu încercat de soartă.

Meci caritabil pentru Cătălin. Echipa vedetelor va fi pregătită de Mihai Teja

Meciul pentru viață va avea loc duminică, începând cu ora 11, la stadionul Popești Leordeni. Marius Alexe, Marian Aliuță, Alexandru Ioniță, Adrian Ropotan sau Florin Gardoș sunt doar câteva nume care au sărit în ajutorul lui Cătălin.

ADVERTISEMENT

Inițiatorul acestei campanii este Ionuț Brândușă, care a organizat evenimentul în care se reunesc peste 20 de fotbaliști la o „Sărbătoare a vieții”. Fondurile obținute prin vânzarea de tricouri scoase la licitație vor merge în sprijinul lui Cătălin.

Ultimul care s-a alăturat inițiativei este Mihai Teja. Fostul antrenor al celor de la FCSB va pregăti echipa vedetelor la meciul caritabil. Partida va avea loc pe stadionul Gloriei Popești Leordeni, iar la desfășurarea meciului caritabil a contribuit și Primăria Popești Leordeni.

ADVERTISEMENT

Peste 20 de fotbaliști vor juca un meci caritabil pentru Cătălin

Multe alte nume surpriză vor apărea la meciul caritabil pentru Cătălin, însă cert este faptul că mai mulți fotbaliști cu renume în fotbalul românesc au sărit în ajutorul tânărului diagnosticat cu o boală teribilă.

Florentin Petre, Gabriel Boștină, Ovidiu Herea, Florin Cernat, Gigel Bucur sau Marius Pena sunt alte nume care s-au alăturat cauzei și care vor fi prezenți în sprijinul lui Cătălin duminică, de la ora 11:00, la stadionul Popești Leordeni.

ADVERTISEMENT

Eduard Stăncioiu, Alin Rațiu, Marian Vlada, Lucian Filip, Răzvan Stanca, Cezar Lungu, Ducu Ninu, Raoul Baicu și Cristian Balgiu vor juca, de asemenea, pentru Cătălin. „Fotbalul naște zâmbete”, campania care a sărit în sprijin, s-a ocupat de toate demersurile pentru organizarea meciului caritabil.

Totodată, George Cîmpanu, tânărul fotbalist al celor de la Universitatea Craiova, va fi prezent la meciul caritabil de la Popești Leordeni. Sportivii și foștii sportivi care vor merge la stadion pentru a-l ajuta pe Cătălin au avut câte un mesaj.

ADVERTISEMENT

În materialul video, aceștia au lansat mesaje de încurajare pentru Cătălin, care duce o luptă cruntă cu boala. „Toți pentru un suflet”, este mesajul lansat de campania „Fotbalul naște zâmbete”.

ADVERTISEMENT