News

Spitalele Matei Balş şi Colentina din Bucureşti, fără apă caldă și căldură. Alte 350 de blocuri sunt în aceeași situație

Peste 350 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură, vineri. Spitalele Matei Balş şi Colentina sunt și ele afectate din cauza unei avarii produse la rețea.
26.11.2021 | 17:37
Spitalele Matei Bals si Colentina din Bucuresti fara apa calda si caldura Alte 350 de blocuri sunt in aceeasi situatie
ADVERTISEMENT

Sunt peste 350 de blocuri din București care au rămas fără apă caldă și căldură în ziua de vineri. În aceeași situație sunt și spitalele Matei Balş şi Colentina.

Vinovate de acest lucru sunt avariile produse la rețeaua de termoficare. Conform unui anunț făcut de Termoenergetica București, afectate sunt aproape toate sectoarele din Capitală.

ADVERTISEMENT

Peste 350 de blocuri și două spitale, fără căldură și apa caldă în plin ger

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că vineri se desfăşoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele de termoficare, în mai multe zone din sectoarele 2, 3, 4 şi 5 din Capitală”, a transmis compania pe pagina sa de Facebook.

Conform companiei, avaria va fi remediată până la ora 18:00, dar acesta este un interval flexibil, ce se poate modifica în funcție de cum evoluează situația de la fața locului.

ADVERTISEMENT

„Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat”, a transmis compania, vineri.

Termoenergetica anunță că echipele de intervenție lucrează în regim permanent

Angajații Termoenergetica lucrează „în regim permanent” pentru a repara avaria apărută. Compania a anunțat și un număr de telefon unde oamenii fără căldură și apă caldă pot afla detalii.

ADVERTISEMENT

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert”

ADVERTISEMENT

Lucrările efectuate vor fi în mai multe zone

Conform anunțului făcut de Compania Municipală Termoenergetica București, iată care sunt zonele afectate:

1. Conducta Magistralei DN 700 din zona Complexului Sportiv Dinamo de pe Șoseaua Ștefan cel Mare, din Sectorul 2 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru cinci puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 30 de blocuri și spitalele Matei Balș și Colentina va fi sistată până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 20.00;

2. Conducta DN 800 în zona Splaiului Unirii din Sectorul 3 al Capitalei. Pentru aproximativ 150 de blocuri din Sectorul 4 va fi sistată încălzirea până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 18.00;

3. Conducta DN 600 pe Calea Șerban Vodă din Sectorul 4 al Capitalei. Furnizarea apei calde pentru un număr de 122 de blocuri va fi sistată până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 18.00;

4. Conducta DN 700 pe strada Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Furnizarea apei calde și a încălzirii pentru un număr de aproximativ 50 de blocuri va fi sistată până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 18.00.

Lista completă a zonelor afectate poate fi văzută aici.

ADVERTISEMENT