Peste 80 de mineri de la Exploatarea de Uraniu Crucea au intrat în GREVA FOAMEI. Ce revendicări au aceştia

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
09/08/2016, 09:57
Peste 80 de mineri de la Exploatarea de Uraniu Crucea au intrat în GREVA FOAMEI. Ce revendicări au aceştia

83 de mineri de la Exploatarea de Uraniu Crucea din cadrul Companiei Naţionale a Uraniului s-au blocat, de luni seara, în subteran şi au declanşat greva foamei. Ei au revendicări de ordin salarial şi contract de muncă pe minim trei-patru ani.
Potrivit prefectului de Suceava, Constantin Harasim, din informaţiile primite de la directorul Sucursalei Suceava a CNU, Marcel Scurtu, începând cu ora 18,30, un număr de 83 de mineri s-au blocat în subteran în galeria sectorului de exploatare a uraniului Botuşanu din comuna Ostra, aceştia declanşând greva foamei. Protestatarii au revendicări de ordin salarial, dar şi asigurarea contractului de muncă pentru următorii trei-patru ani.â

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×