Life

Peste ce a dat o turistă care s-a dus într-o destinație din Grecia adorată de români: “A fost dezgustător”

Peste ce a dat o turistă care a mers în vacanță în Grecia, într-o destinație apreciată de români. Femeia a fost dezgustată de ce a găsit.
10.06.2023 | 09:56
Peste ce a dat o turista care sa dus intro destinatie din Grecia adorata de romani A fost dezgustator
Ce a pățit o turistă care a mers în Grecia, într-o destinație adorată de români.. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O turistă care a mers în Grecia, într-o destinație foarte apreciată de români, a avut parte de o experiență neplăcută. Femeia a povestit peste ce a dat pe insula respectivă, unde a fost în vacanță alături de familia ei.

Ce a pățit o turistă care a mers în Grecia, într-o destinație adorată de români. Peste ce a dat acolo

Insula Corfu este una dintre cele mai vizitate destinații grecești de către turiștii români, dar și din alte țări. Peisajele de vis și plajele cu nisip fin îi atrag pe cei care vin aici, însă există și persoane care au întâmpinat probleme.

ADVERTISEMENT

O femeie a trăit o experiență care a dezamăgit-o foarte tare și despre care a vorbit pe rețelele sociale. Turista a văzut foarte multe gunoaie și nu înțelege de ce oamenii apreciază atât de mult această insulă.

Femeia și familia ei nu au mai văzut așa ceva unde au călătorit de-a lungul timpului și au început să care cu ei saci de gunoi în orașul Kassiopi.

ADVERTISEMENT

Corfu pentru noi a fost dezgustător. Nu am văzut atâta gunoi și mizerie în viața mea. Oamenii care spun că această insulă este de patru sau cinci stele, fie au standarde foarte scăzute sau nu au călătorit cum trebuie.

Vă spun că gunoiul și turismul de masă care afectează insula nu sunt lucruri normale pe alte insule. Evident că sunt câteva naționalități care au distrus insula cu preferințele sale pentru resorturi.

ADVERTISEMENT

Peste tot a existat un sentiment de disperare. Ne-am dus la Kassiopi, am stat acolo câteva zile. Am plecat devreme de acolo pentru că orașul era trist și neîngrijit.

Am cărat cu noi saci de gunoi pentru a colecta mizeria care se află pe drum, pe măsură ce mergeam. Este o luptă pierdută, dar simțeam că ajutam”, a povestit aceasta pe contul de Tik Tok.

ADVERTISEMENT

“Te simți ca în lumea a treia”

De asemenea, femeia a mai spus că sunt multe plaje care nu sunt amenajate și a comparat insula Corfu cu Bali, o altă destinație foarte apreciată de turiștii din întreaga lume. Aceasta a spus că autoritățile din Grecia nu iau măsuri privind mizeria de pe insula Corfu.

“Te simți ca în lumea a treia, în Bali. Ne-am simțit de parcă am fi fost în Bali. Nu înțeleg cum oamenii apreciază atât de mult această insulă. Îmi pare rău, dar o să opresc comentariile, pentru că grecii sunt atât de furioși în legătură cu locuri în care nu au călătorit niciodată, apropo.

Eu am călătorit în Grecia mai mult decât mulți greci. Așa că nu vă luați de mine, pentru că văd printr-o perspectivă diferită. Cred că și voi are trebui să faceți la fel”, a mai spus femeia, notează adevarul.ro.

ADVERTISEMENT