Fotbal international

Peste un miliard de oameni pot vedea Real Madrid – Barcelona pe Facebook! Cum poţi urmări în direct El Clasico

02.03.2019 | 15:42
Peste un miliard de oameni pot vedea Real Madrid  Barcelona pe Facebook Cum poti urmari in direct El Clasico

Peste un miliard de oameni vor putea vedea meciul Real Madrid – Barcelona pe Facebook. După ce s-au întâlnit în semifinalele Cupei Spaniei, cele două mari rivale se duelează şi în La Liga, în etapa a 26-a. Partida din campionat va putea fi văzută în direct pe internet, cu ajutorul Facebook Watch, dar doar în anumite condiţii.

Peste un miliard de oameni pot vedea Real Madrid – Barcelona pe Facebook. Anunţul oficialilor La Liga

Fanii celor două rivale vor vor avea ocazia să vadă meciul Real Madrid – Barcelona pe Facebook. India este ţara norocoasă unde El Clasico va putea fi urmărit gratis pe internet. În august 2018, La Liga a încheiat un acord cu Facebook, celebra reţea de socializare urmând să transmită meciuri din campionatul Spaniei în următorii trei ani. India are o populaţie de 1.324.171.354 de locuitori, iar oficialii La Liga se aşteaptă la o audienţă record.

“El Clasico este cea mai mare rivalitate din lume, nu doar din La Liga. Este oportunitatea perfectă pentru fanii din India să urmărească live şi gratis, pe Facebook Watch, meciul Real Madrid – Barcelona. Este pentru prima dată când El Clasico va fi transmis pe Facebook şi sperăm că un număr cât mai mare de fani din India să urmărească meciul dintre aceşti giganţi ai sportului”, a declarat Jose Antonio Cachaza, oficial La Liga.

Peste un miliard de oameni pot vedea Real Madrid - Barcelona pe Facebook. În ce condiţii poate fi urmărit El Clasico
Peste un miliard de oameni pot vedea Real Madrid – Barcelona pe Facebook. În ce condiţii poate fi urmărit El Clasico

Ultimul Real Madrid – Barcelona pentru Santiago Solari?

Santiago Solari a fost numit pe banca tehnică a lui Real Madrid la finalul lunii octombrie, după ce Julen Lopetegui a fost demis. Fostul antrenor al madrilenilor a fost dat afară după ce formaţia din capitala Spaniei a fost umilită de catalani, scor 1-5.

Conducătorii lui Real Madrid sunt nemulţumiţi de Santiago Solari şi presa din Spania anunţă că antrenorul de 42 de ani ar putea să fie dat afară la finalul sezonului. Ramon Calderon, fost preşedinte al madrilenilor, a susţinut că Jose Mourinho ar putea să-i pregătească pe “galactici” din sezonul viitor“Am un sentiment, poate că mai mult și anume, faptul că Jose Mourinho va sta pe banca lui Real Madrid sezon viitor”, a scris Ramon Calderon pe Twitter.

Tags: