Life

Petr Kellner, înlocuit după accidentul care i-a adus moartea. Cine este noul patron Pro TV

29.03.2021 | 20:00
Petr Kellner inlocuit dupa accidentul care ia adus moartea Cine este noul patron Pro TV
Petr Kellner, înlocuit după accidentul care i-a adus moartea. Cine este noul patron Pro TV. Sursa foto: gandul / news.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Petr Kellner a fost înlocuit la scurt timp după accidentul aviatic care i-a adus moartea la 56 de ani. Noul patron al postului de televiziune Pro TV a fost numit deja de holdingul PPF deținut de regretatul om de afaceri. 

Activitatea afaceristului urmează să fie continuată de Ladislav Bartonicek, care până de curând a fost acționar. Cel mai bogat om din Cehia era căsătorit și avea patru copii, lăsând în urma sa o avere care se ridică la 17,5 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Așadar, de acum înainte afacerile regretatului afacerist decedat pe 27 martie 2021 vor fi conduse de o persoană care nu este deloc străină de această lume. Deținătorul PRO TV România avea o viziune foarte clară a ceea ce dorea să facă, lucru dus mai departe de echipele de manageri profesioniști.

Petr Kellner, înlocuit cu un acționar, după accidentul aviatic. Despre cine este vorba

Grupul PPF controlează afaceri în domenii precum finanțe, telecomunicații, producție, media și tehnologie, având  activele totale de aproximativ 44 miliarde de euro. Se pare că afaceristul avea în plan mai multe afaceri în România, el deținând și două clădiri de birouri lângă Guvern.

ADVERTISEMENT

„Grupul PPF anunță numirea domnului Ladislav Bartonicek, unul dintre acționarii săi, la conducerea activităților grupului, în locul lui Petr Kellner.

Companiile care fac parte din grupul PPF sunt conduse de echipe de manageri profesioniști, iar aceștia își vor continua activitatea sub conducerea domnului Ladislav Bartonicek. În ansamblu, grupul PPF dispune de un sistem bine pus la punct de gestionare a proiectelor de investiții.

ADVERTISEMENT

Compania afirmă faptul că decesul fondatorului său nu are un impact în activitatea de zi cu zi, iar grupul PPF va continua planurile de investiții și viziunea, așa cum au fost formulate de Petr Kellner și echipa sa.

Dorim să ne exprimăm recunoștința pentru condoleanțele primite”, se arată într-un comunicat de presă emis de Pro TV despre persoana care îl înlocuiește pe Petr Kellner, decedat într-un accident aviatic în Alaska.

ADVERTISEMENT

Petr Kellner s-a născut pe 20 mai 1964 în localitatea Ceska Lipa. Nu se cunosc foarte multe lucruri despre părinții săi, fiind o persoană discretă care nu și-a expus niciodată familia sau bunurile materiale pe care le-a deținut.

Patronul postului de televiziune Pro TV se află pe lista Forbes a Miliardarilor lumii, pe poziția 73, pe care o ocupa de la începutul acestui an. Asta înseamnă că se numără printre primele sute de oameni bogați de pe întreaga planetă.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Transfăgărăşanul în 2024 trasee, obiective turtistice, atracţii
Transfăgărăşanul în 2024 trasee, obiective turtistice, atracţii
Irinel Columbeanu a ajuns în sapă de lemn, uitat într-un azil, iar fiica...
Irinel Columbeanu a ajuns în sapă de lemn, uitat într-un azil, iar fiica lui a provocat un moment uluitor în România
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Sistemul medical din România, luat cu asalt. Hackerii încearcă un blocaj total
Sistemul medical din România, luat cu asalt. Hackerii încearcă un blocaj total
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO