Sporturi

Petra Kvitova a explicat eşecul din turul doi de la Indian Wells! “Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva!”

10.03.2019 | 16:30
Petra Kvitova a explicat esecul din turul doi de la Indian Wells Nu mi sa mai intamplat asa ceva

Petra Kvitova a explicat eşecul din turul doi de la Indian Wells. Actuala ediţie a turneului californian este una imprevizibilă, plină de surprize şi rezultate neaşteptate. Petra Kvitova a fost eliminată încă din turul secund al turneului de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

Cum a justificat Petra Kvitova eliminarea prematură de la Indian Wells

Reprezentanta Cehiei, Petra Kvitova, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, de americanca Venus Williams, locul 36 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Meciul a durat două ore şi 27 de minute de joc. Chiar dacă a fost eliminată, cehoaica este pe locul 2 în clasamentul LIVE al WTA.

După un prim set foarte bun, Petra a scăzut drastic nivelul de joc şi i-a dat răgaz americancei Venus Williams să revină în meci şi chiar să se impună. La finalul partidei, finalista de la Australian Open 2019 a mărturisit în faţa jurnaliştilor că s-a simţit extrem de pierdută pe teren, un sentiment pe care nu l-a mai experimentat până acum niciodată.

Petra Kvitova pe terenul de tenis

Petra Kvitova, pierdută pe teren la Indian Wells 2019

“Am fost extrem de frustrată începând cu jumătatea setului doi. Aşa ceva nu trebuie să mi se întâmple. Mi-a venit să înjur, dar m-am abţinut. Într-un final, am început iar să joc, dar parcă nu eram totuşi acolo. A fost un sentiment extrem de ciudat. Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva”, a spus Kvitova, potrivit WTA Insider.

Întrebată de către jurnalişti ce a făcut diferenţa în ultimul set, Kvitova a răspuns râzând: “Nu mă întrebaţi asta”. Întrebarea următoare a venit imediat: “Ce ai schimba acum, dacă ai putea să te întorci pe teren?”. Replica Petrei a fost una neobişnuită: “Nu m-aş întoarce pe teren dacă aş şti că pot schimba ceva”.