Cele mai citite

Video. Petra Kvitova, eliminare surprinzătoare la Charleston. Îşi încheie o serie de 24-0!

Petra Kvitova a fost eliminată în 16-imile de finală ale turneului de la Charleston, de Krystina Pliskova, scor 6-1, 1-6, 3-6. Rămâne, totuşi, o ameninţare pentru Simona Halep în sezonul de zgură.
05.04.2018 | 12:56
Video. Petra Kvitova, eliminare surprinzătoare la Charleston. Îşi încheie o serie de 24-0!
ADVERTISEMENT

Petra Kvitova pornea ca mare favorită în faţa Krystinei Pliskova, locul 77 WTA. Mai ales că venea cu un record incredibil de 24 de victorii în ultimele tot atâtea meciuri contra jucătoarelor din Cehia. Totuşi, după ce a luat primul set, 6-1, Petra avea să sufere un eşec în faţa unei conaţionale după o pauză de şase ani. Lucie Hradecka o învingea în 2012.

Krystina Pliskova a recunoscut că a primit sfaturi de la sora ei şi a reuşit să întoarcă soarta partidei, cu două seturi în care a mai cedat doar patru game-uri în total. Petra Kvitova rămâne cu 3271 de puncte, pe locul 10 WTA, dar va putea urca foarte mult în următoarea perioadă, în condiţiile în care are de apărat doar 70 de puncte de anul trecut pe zgură.

ADVERTISEMENT

În turul următor la Charleston, Krystina Pliskova o va înfrunta pe Elena Vesnina, favorită numărul 16, în optimile de finală. Jucătoarea din Rusia a trecut în minimum de seturi de americanca Taylor Townsend.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri