Sporturi

Petra Kvitova, mărturie cutremurătoare la tribunal! Cehoaica a rememorat momentele de coşmar ale atacului din 2016

05.02.2019 | 20:00
Petra Kvitova marturie cutremuratoare la tribunal Cehoaica a rememorat momentele de cosmar ale atacului din 2016
ADVERTISEMENT

Petra Kvitova a depus o mărturie cutremurătoare la tribunal după atacul din 2016. Petra Kvitova, locul 2 WTA, a avut parte de o zi cu adevărat plină în Cehia. Sportiva în vârstă de 28 de ani a depus marţi mărturie împotriva suspectului Radim Zondra în cazul atacului din 2016, în urma căruia jucătoare de tenis din Cehia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la mâna stângă.

Petra Kvitova a mers marţi la un tribuna din Brno, Cehia, pentru a depune mărturie contra lui Radim Zondra, acuzat că a atacat-o pe sportivă în propria casă din Prostejov în decembrie 2016. Ea a cerut să nu se afle în aceeaşi încăpere cu suspectul şi a rememorat clipele de coşmar din ziua atacului. Ea a povestit cum cineva a sunat la uşă şi a spus că a venit pentru a verifica boilerul pentru o problemă cu apa caldă. “L-am lăsat să intre în apartament, i-am precizat că am două băi și am mers în cea mare. Mi-a spus să pornesc apa caldă, m-am conformat, dar imediat m-am trezit cu un cuțit la gât, din spate. Am prins cuțitul cu ambele mâini, dar cu stânga am strâns lama”, a spus Petra.

ADVERTISEMENT

Petra Kvitova a rememorat momentele de coşmar trăite în 2016

Petra Kvitova i-a dat atacatorului la acea vreme 10.000 de coroane, toţi banii pe care-i avea în casă, totul pentru a nu risca şi mai mult. “Am țipat, era mult sânge pe mine, telefonul era departe, zburase pe covor”, a adăugat ea. Mai apoi, Petra l-a recunoscut pe Radim Zondra la secţia de poliţie, dintr-un şir de cinci suspecţi. Totuşi, acesta din urmă susţine că nu el este atacatorul şi descrie fapta drept fiind una de “de amator”. “Omul nu și-a protejat fața sau mâinile. Casa e la 400 de metri de o secție de poliție. Să te duci așa, fără mănuși, fără să-ți ascunzi chipul, e curată sinucidere”, a spus el,negând cu orice preţ că el ar fi comis fapta.