Sport

Petre Cozma, copleșit după victoria lui Dinamo din Liga Campionilor, cu Veszprem: „Băiatul meu chiar a fost handbalist!”

Fan înrăit al lui Dinamo, tatăl lui Marian Cozma, Petre Cozma, nu a lipsit de la victoria de senzație a „dulăilor” din Liga Campionilor, cu Veszprem, scor 31-29.
29.10.2021 | 01:03
Petre Cozma coplesit dupa victoria lui Dinamo din Liga Campionilor cu Veszprem Baiatul meu chiar a fost handbalist
ADVERTISEMENT

Sub privirile lui Petre Cozma, tatăl lui Marian Cozma, handbaliștii lui Dinamo au reușit un rezultat de senzație în Champions League. Campioana României a învins-o pe Veszprem scor 31-29.

„Dulăii” au făcut un meci excepțional contra maghiarilor. În prima repriză, echipa lui Xavi Pascual a condus-o chiar și la patru goluri pe campioana Ungariei.

ADVERTISEMENT

În urma victoriei incredibile obținute în etapa a șasea, Dinamo este pe locul 6, cu patru puncte, în spatele lui Vive Kielce, Barcelona, Veszprem, PSG și Porto, dar cu șanse la calificarea în runda următoare.

Petre Cozma, în lacrimi după Dinamo – Veszprem 31-29: „Marian este plus unu’ pentru Dinamo”

La finalul partidei, Petre Cozma a fost extrem de emoționat, având în vedere că fiul său, Marian, a jucat atât la Dinamo, cât și la Veszprem.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit. M-au încercat sentimente grele. Să vii la un meci, după ce copilul tău a jucat la ambele echipe este foarte greu.

Eu am vechime mare aici, eu sunt campion național, am câștigat Cupa, copilul meu este campion național.

ADVERTISEMENT

Normal că mi-au dat lacrimile, pentru că oricât aș iubi eu Veszpremul, și îl iubesc, vă dați seama că… nu pot să o iubesc mai mult pe soacră-mea decât pe mama.

Vorbesc serios! Eu mereu v-am spus că Marian este plus unu’ pentru Dinamo. Și să îi dea Dumnezeu sănătate acestui antrenor care a venit la noi. Este mare antrenor și vom face mare echipă.

ADVERTISEMENT

Dacă întrebi 100 de jucători cine a fost Marian Cozma, 102 îți vor spune că îl cunosc. Pe bune, băiatul meu chiar a fost handbalist. A fost jucătorul cu cel mai mare contract, pe care n-o să-l facă nimeni în România”, a declarat Petre Cozma, la finalul meciului.

Xavi Pascual i-a dedicat victoria tatălui lui Marian Cozma

Fost antrenor la Barcelona, actualul tehnician al lui Dinamo, Xavi Pascual i-a dedicat succesul lui Petre Cozma.

„În primul rând, aș vrea să dedic victoria tatălui lui Marian Cozma. Este o zi importantă pentru el! O victorie incredibilă, am bătut una dintre echipele care poate câștiga Liga Campionilor”, a spus antrenorul iberic.

ADVERTISEMENT