Sport

Petre Cozma, cuvinte grele pentru președintele FRH, Alexandru Dedu: ”Simt că mi-a omorât al doilea copil”

02.03.2020 | 19:55
Petre Cozma cuvinte grele pentru presedintele FRH Alexandru Dedu Simt ca mia omorat al doilea copil
Petre Cozma, cuvinte grele pentru președintele FRH, Alexandru Dedu: ”Simt că mi-a omorât al doilea copil”
ADVERTISEMENT

Handbalul românesc fierbe în acest zile. Un conflict de proporții are loc între Dinamo și Federația Română de Handbal. Forul condus de Alexandru Dedu a redus numărul jucătorilor extracomunitari, decizie care afectează grav clubul alb-roșu. În acest război se implică și Petre Cozma, tatăl regretatului Marian Cozma, cel care lansează un ataca devastator și adresa șefului FRH.

Petre Cozma, atac dur la adresa șefului FRH, Alexandru Dedu: ”Simt că mi-a omorât al doilea copil”

Petre Cozma, tatăl lui Marian Cozma, este o altă voce importantă din handbal care critică decizia Federației. Acesta îl atacă violent pe Alexandru Dedu, într-o intervenție pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Extrem de afectat de decizia FRH care va avea repercusiuni asupra clubului Dinamo, Cozma a izbucnit în lacrimi și l-a criticat pe Dedu.

”Acest târșălos trebuia să vină în sală la meciul cu Sporting să privească dinamoviștii în ochi! Plâng acum când vorbesc cu tine pentru că simt că acest Dedu mi-a omorât al doilea copil.

ADVERTISEMENT

Dinamo este al doilea meu copil și nu mai permit nimănui să îmi omoare și pe cel de al doilea meu copil. Cum poți, mă, Dedule să îți bați joc în așa hal de Dinamo? Doar ca să te răzbuni pe Georgescu?

Păi, Geo a pus echipa asta pe picioare, cea care a devenit mândria României. De ce nu ai avut, mă, târșălosule curajul să vii în sală la meci și să îi privești în ochi pe toți dinamoviștii?”, a spus Cozma pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cozma, cuvinte mari pentru străinii de la Dinamo

Pentru aceeași sursă, Petre Cozma mai spune că este la curent cu situația de la clubul Dinamo, recent calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la Handbal masculin.

Acesta afirmă că străinii de la echipă sunt mai români decât mulți conaționali de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu Savenco. iar omul ăsta mi-a spus că străinii ăstia de la Dinamo sunt mai români ca mulți români de pe la noi. Erau terminați în vestiar de supărare. Băieții ăștia formează o adevărată familie, iar Dedu vrea să o termine.

Nu se poate așa ceva și nu o să permit să i se facă rău lui Dinamo. Aici a crescut Marian. Voi face tot ce îmi stă în putere ca lucrurile să nu rămână așa. Mă voi duce la FRH și o să încerc să vorbesc cu oamenii care încă mai au capul pe umeri. Dedu nu vede cât de penibil este?”, a adăugat Cozma pentru sursa amintită.

ADVERTISEMENT