Sporturi

Petre Cozma, mesaj emoționant după uciderea lui Tudor Simionov! ”Am plâns în hohote”

03.01.2019 | 16:31
Petre Cozma mesaj emotionant dupa uciderea lui Tudor Simionov Am plans in hohote

Tatăl fostului handbalist Marian Cozma, Petre Cozma, a avut un mesaj emoționant după uciderea la Londra a fostului canotor Tudor Simionov în noaptea de Anul Nou. Acesta a povestit că la aflarea tragicei vești a retrăit momentele de după moartea băiatului său în Ungaria.

”Ce să facă, vin cu sabie, cu cuţit, câte 10, 15 inşi. Plecăm de aici ca să fie mai bine, şi uite, te întorci în patru şipci ca fi-miu şi ca băiatul ăsta, la 33 de ani. Crede-mă, am plâns în hohote. Sunt trecut prin ele, asta este”, a declarat tatăl fostului handbalist pentru prosport.ro.

Tudor Simionov alături de iubita sa Mădălina Anghel în avionul care i-a dus la Londra
Tudor Simionov alături de iubita sa Mădălina Anghel în avionul care i-a dus la Londra

Petre Cozma, mesaj emoționant după uciderea lui Tudor Simionov: ”Am fost și eu în pielea părinților lui”

”Săracul… Dumnezeu să-l ierte. Să dea Dumnezeu să dea putere familiei. E criminal! Eu exact în pielea părinţilor lui Tudor am fost. M-am văzut pe mine, când am luat repede avionul, am fugit în Ungaria”, a fost mesajul lui Petre Cozma după uciderea fostului canotor Tudor Simionov.

În vârstă de 33 de ani, Tudor Simionov a fost ucis în noaptea de Anul Nou într-o altercație cu un grup de indivizi înarmați cu săbii și cuțite care încercau să pătrundă în clubul exclusivist din London’s Park Lane, acolo unde fostul canotor de la Dinamo București era bodyguard. Sportivul venise în urmă cu două luni în Anglia alături de iuibita sa Mădălina Anghel și ar fi urmat să se căsătorească.

După incidentul petrecut în noaptea dintre ani, poliția engleză a început o anchetă și a reținut deja un bărbat în vârstă de 26 de ani, aceasta fiind principalul suspect în cazul uciderii lui Tudo Simionov. Conform informațiilor preliminare, atacul a fost dat de nouă agresori, iar în incident au mai fost rănite trei persoane. Doi bărbați și o femeie au suferit răni ușoare, dar viața lor nu a fost pusă nicio clipă în pericol.