News

Petre Daea, mesaj inedit de Paște: „Te întâlneşti cu mielul, te întâlneşti cu evenimentul”

28.04.2019 | 10:40
Petre Daea mesaj inedit de Paste Te intalnesti cu mielul te intalnesti cu evenimentul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a avut un nou mesaj inedit pentru români. De Paște, acesta a spus că „te întâlneşti cu mielul, te întâlneşti cu evenimentul”, referindu-se la faptul că va avea, fără dubii, miel pe masa de Paşte pentru a marca evenimentul aşa cum se cuvine-

Declarația inedită a lui Petre Daea

„Fără planuri, mă întâlnesc cu Paștele pur și simplu. Mă întâlnesc cu această sărbătoare acasă la mine, mă întâmpină, o întâmpin cum ştiu. Te întâlneşti cu mielul, te întâlneşti cu evenimentul. Şi mielul si mama mielului, oaia nu trebuie să lipsească”, a spus Petre Daea.

Ministrul din cabinetul Vioricăi Dăncilă este un tradiţionalist, la fel ca şi Bogdan Trif, ministrul Turismului, care a spus că îşi va petre sărbătorile de Paşte acasă, la Sibiu, alături de familie. Acesta a spus ce vor avea pe masa de Paşte:

Petre Daea, ministrul Agriculturii
Petre Daea, ministrul Agriculturii

Ce pune pe masa de Paşte Ecaterina Andronescu

„Drobul de miel, care nu lipseşte niciodată de pe masa noastră de Paşte si cozonac facut de mama și soția. Duminica, atât dimineaţa, cât si seara o să fim la biserică împreună cu toată familia și cu prietenii”, a spus ministrul.

Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, a abordat şi ea pregătirile pentru masa de Paşte la care aduce întotdeauna cunoştinţele pe care le are din afara artelor culinare: “Eu fiind chimistă, mai întotdeauna povestea cu reţetele niciodată nu le repet identic, găsesc de fiecare dată să adaug sau să scot ceva, în plus şi în funcţie de ce am în bucătărie. Îmi place de Paşti sa fac puţin stufat si puţină friptura de miel” a povestit Ecaterina Andronescu.

Dăncilă, mesaj bizar

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj de Paşte, folosind o exprimare bizară. Mai exact, aceasta a folosit o formulare ciudată care nu este specifică în creștinism. Aceasta s-a referit la “divinitatea care există în oameni”„Sărbătorile Pascale ne aduc din nou binecuvântare, încredere și speranță, ne apropie mai mult de divinitatea care există în oameni și ne dau șansa unui nou început, sub orice formă ar fi acesta.  Românilor care sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sănătate, să se bucure de armonia și emoția momentelor petrecute cu cei dragi, iar lumina sfântă să ne arate calea către ceea ce ne unește. Paște fericit tuturor românilor, din țară și din toate colțurile lumii!”, a fost mesajul Vioricăi Dăncilă pentru români pentru Paște.