Fotbal intern

Petre Grigoraș, încântat că vine Dinamo la Suceva: “Este un meci pentru comunitate! Nu mă întrebați de șansele de calificare” EXCLUSIV

30.09.2019 | 12:45
Petre Grigoras incantat ca vine Dinamo la Suceva Este un meci pentru comunitate Nu ma intrebati de sansele de calificare EXCLUSIV

Foresta Suceva a învins cu 2-1 pe Gaz Metan Mediaș în 16-imile Cupei României, furnizând una dintre surprizele competiției. Echipa lui Petre Grigoraș va primi în optimile de finală vizita lui Dinamo, dorința tehnicianului Forestei Suceava fiind împlinită. 

Petre Grigoraș, încântat că vine Dinamo la Suceva: “Este un meci pentru comunitate!”

Petre Grigoraș a vorbit pentru FANATIK imediat după tragerea la sorți, fiind mulțumit de modul în care a ieșit totul: “Mă bucur că am căzut cu Dinamo. Oricine ar fi fost, era favorit în fața noastră. Doar cu Sănătatea Cluj și Metalul Buzău aveam șanse. Faptul că vine Dinamo la Suceava face ca acest meci să fie unul special, pentru comunitate. Nu aș vrea să mă întrebați de șansele de calificare. 

O victorie cu Gaz Metan este o minune care vine o dată la 10 ani, nu știu dacă se va mai întâmpla. Dar, noi vom juca cât putem de bine, va fi un meci special, care va crea emulație în oraș. Este foarte bine ceea ce se întâmplă”, a spus Grigoraș.

Petre Grigoraș, încântat că vine Dinamo la Suceva Este un meci pentru comunitate! Nu mă întrebați de șansele de calificare EXCLUSIV (1)
Petre Grigoraș, încântat că vine Dinamo la Suceva Este un meci pentru comunitate! Nu mă întrebați de șansele de calificare EXCLUSIV

“Venirea la Foresta Suceava nu este un pas înapoi”

Antrenorul a dezvăluit că și-a asumat faptul că a acceptat oferta unui club de Liga a III-a și nu consideră că este un pas înapoi pentru el: “Pentru nivelul de Liga 3, condițiile sunt bune aici. Mi-am asumat venirea la acest club, nu îl consider un pas înapoi, deși poate multă lume consideră acest lucru. Încerc să fac lucrurile să meargă, deși este foarte dificil”

După 6 etape, Foresta Suceava nu stă foarte confortabil în Liga 3. Echipa lui Grigoraș a adunat 11 puncte fiind abia pe locul 6. Lider este Aerostar Bacău, fosta echipa a lui Florin Bratu a adunat maximum de puncte.