Carousel hot news

Grigoraş a revenit în fotbalul românesc. “Marţi conduc primul antrenament”

Petre Grigoraş este gata după un nou proiect după ce în urmă cu un an s-a despărţit de Pandurii Tg. Jiu, dar nu în cele mai bune condiţii....
Autor: Daniel Vlad | 24.07.2017 | 13:46
Grigoraş a revenit în fotbalul românesc.

Petre Grigoraş este gata după un nou proiect după ce în urmă cu un an s-a despărţit de Pandurii Tg. Jiu, dar nu în cele mai bune condiţii.

FANATIK. RO a aflat că antrenorul de 52 de ani va pregăti de marţi după amaiză echipa din Liga 3 SSC Farul! Contactat, acesta a confirmat informaţia şi a dorit să facă următoarele precizări în legătură cu noul său loc de muncă.

Petre Grigoras: “Nu mă feresc de muncă la greu”

Grigoraş este convins că dacă primarul din Constanţa se va ţine de cuvânt, iar dacă proiectul despre care i-a vorbit se va pune în practică, atunci în mod sigur noua sa echipă o să ajungă în doi ani în Liga 1.

“Din păcate pentru mine văd că nu mai este nevoie de Petre Grigoraş în Liga 1. Am avut ceva propuneri, dar toate din Liga 2. La Liga 1 vadă că nu mai am loc.

Însă ofertele din liga 2 nu m-au mulţumit. Aşa că am decis să mă întorc acasă, iar după o discuţie cu primarul din Constanţa am hotărît să preiau SSC Farul din Liga 3! Alături de această echipă sunt cei mai minunaţi suporteri din Constanţa. Sunt cei care au iubit Farul cel mai mult în viaţa lor. Marţi de la ora 17:00 voi conduce primul antrenament, iar eu sper că în doi ani voi ajunge cu această echipă în Liga 1. Niciodată nu m-am dat în spate de la muncă la greu”, a spus Grigoraş.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!