Fotbal intern

Petre Marin îl atacă pe Talpan. “A jucat el în cupele europene?”

29.07.2018 | 15:53
Petre Marin il ataca pe Talpan A jucat el in cupele europene

Petre Marin îl atacă pe Talpan. Fostul fundaş stânga al roş-albaştrilor consideră că echipa lui Gigi Becali chiar dacă se numeşte acum FCSB, totuşi este Steaua cea adevărată care a făcut performanţă în cupele europene după anii 1980, 1990, dar şi după 2.000.

Fostul fotbalist al roş-albaştrilor, Petre Marin, 44 de ani, a mărturisit pentru FANATIK.RO că duminică seară, cu în începere de la ora 21, pe Naţional Arena, va fi suporterul elevilor lui Nicolae Dică la partida acestora cu Dinamo. Însă tatăl internaţionalului Răzvan Marin consideră că indiferent de loturile celor două formaţii, totuşi jucătorii lui “Dicanio” nu trebuie să îi subestimeze deloc pe mai tinerii lor adversari.

Petre Marin îl atacă pe Talpan. “A jucat el în cupele europene?”

Contactat de către FANATIK.RO, Petre Marin, fostul internaţional, şi-a amintit şi de cel mai greu adversar pe care el îl avea în meciurile cu Dinamo. “Eu nu vreau să intru în nici o polemică cu nimeni, dar cei care joacă duminică seară împotriva lui Dinamo sunt cei de la Steaua. Gigi Becali a oferit continuitate, iar UEFA recunoaşte palmaresul acestei echipe. Păi cine a jucat până acum în cupele europene? Talpan? Sau echipa de acum a dânsului? Hai să fim serioşi! Toată lumea ştie adevărul! Toată lumea ştie şi acum că tot Steaua joacă în cupele europene. Este părere mea şi v-am spus de la început că nu doresc să intru în nici o polemică cu nimeni”, a spus Petre Marin.

Revenind la meciul de duminică seară, de pe Naţional Arena, dintre FCSB şi Dinamo, cu începere de la ora 21:00, Petre Marin a mărturisit pentru FANATIK.RO că jocul nu se anunţă deloc unul uşor pentru elevii lui Nicolae Dică. “Un derby între Steaua şi Dinamo rămâne mereu un adevărat derby şi niciodată nu te poţi considera că eşti favorit. Eu sunt sigur că Nicolae Dică deja şi-a avertizat elevii faţă de acest lucru, deoarece mai tinerii jucători de la Dinamo se vor încărca sigur cu energie pozitivă înaintea unui asemenea meci. Când joci într-un derby împotriva Stelei niciodată nu contează locul din clasament sau situaţia lotului tău. Toată lumea vrea să câştige împotriva Stelei şi fiţi siguri că dinamoviştii se vor mobiliza la maximum. Îi vor avea în spate şi pe suporterii lor. Din echipa lui Dică îmi place foarte mult Junior Morais. Îl consider cel mai bun fundaş stânga din România. O să conteze în acest joc şi experienţa lui Teixeira, dar să vedem cât o să îl ducă şi pe el bateriile. A început să îmi placă de la meci la meci şi tânărul Dennis Man. Sper că o să facă un meci mare şi de data aceasta”, a spus Petre Marin.

Petre Marin îl atacă pe Talpan. Fostul fundaş stânga al roş-albaştrilor se află în duel cu Eric
Petre Marin îl atacă pe Talpan. Fostul fundaş stânga al roş-albaştrilor se află în duel cu Eric

Petre Marin îl acuză pe Talpan

Petre Marin consideră că războiul dintre Florin Talpan şi Gigi Becali trebuie să înceteze deoarece în fotbalul românesc este bine să existe doar o singură echipă Steaua, iar aceasta trebuie să joace doar în Liga 1 Betano. “Nu am nimic cu cei din Liga 4, dar numele Steaua trebuie să fie acolo în faţă unde se face performanţă. Sper din tot sufletul că într-o zi între cele două tabere o să fie pace şi o să vedeţi că toţi oamenii care iubesc Steaua vor avea de câştigat”, a spus fostul fotbalist.

În final, Petre Marin ne-a vorbit şi despre cel mai tare adversar pe care îl avea pe vremea în care juca în meciurile dintre Steaua şi Dinamo. “Aş vrea să mai văd azi la Dinamo un jucător precum Florentin Petre. A fost cel mai tare adversar al meu pe care l-am întâlnit în România. Era foarte iute şi extrem de tehnic. Dacă îl lăsai să îţi ia faţa nu mai aveai nici o şansă să îl mai prinzi. Erai terminat. Şi în ziua de azi am rămas prieten foarte bun cu Florentin Petre, deşi pe teren eram adversari redutabili. În momentul în care am semnat cu Steaua eu am avut ofertă şi de la Dinamo. Nea Ando era antrenor acolo, dar în cele din urmă am ales să joc la Steaua şi pot să vă spun cu tărie că nu mi-a părut rău”, a încheiat Petre Marin.

Petre Marin îl atacă pe Talpan. Fostul fundaş stânga al roş-albaştrilor ăl consideră pe Florentin Petre cel mai tare adversar din România
Petre Marin îl atacă pe Talpan. Fostul fundaş stânga al roş-albaştrilor îl consideră pe Florentin Petre cel mai tare adversar din România

140 de meciuri a juat Petre Marin pentru Steaua

10 selecţii are Petre Marin la echipa naţională a României

Citeşte şi Bilete la FCSB – Dinamo. S-au vândut 16.000! “Sperăm la 30.000 de fani!”

Citeşte şi Cine transmite FCSB – Dinamo. Primul “Derby de România” din sezonul 2018-2019