Fotbal international

Petre Marin, mesaj ferm după transferul lui Răzvan la Ajax! „Nu a fost luat ca să înlocuiască pe nimeni”

04.04.2019 | 19:58
Petre Marin mesaj ferm dupa transferul lui Razvan la Ajax Nu a fost luat ca sa inlocuiasca pe nimeni

Petre Marin a avut un mesaj ferm după transferul fiului său la Ajax! Fostul jucător al Stelei spune că Răzvan a fost transferat la Amsterdam datorită calităților sale nu pentru a-l înlocui pe De Jong. Internaționalul român va evolua pentru cinci ani de zile în Eredivisie. Nu mai puțin de 12,5 milioane de euro au fost de acord șefii lăncierilor să plătească în schimbul fotbalistului de la Standard Liege.

Petre Marin, mesaj ferm după transferul lui Răzvan la Ajax!

„Mă simt mândru, mă simt împlinit. Sacrificuile pe care el le-a făcut sunt răsplătite. Este pasul pe care noi îl vedeam în dezvoltarea și cariera lui Răzvan. Cel mai important lucru este că s-a făcut transferul, el este mulțumit. Standard, la fel, Ajax, la fel. Ei au mare încredere în el, nu a fost luat sau transferat să înlocuiască pe nimeni. Nu trebuie să punem presiune, nu se pot face comparații.

Fiecare jucător este diferit, calitățile, caracterul. Nu sunt de acord cu aceste comparații. Antrenorul și l-a dorit foarte mult, e tot ce pot să vă spun. Este un club care pune foarte mult accent pe tinerii jucători și în dezvoltarea acestor copii. Nu vă ascund că au fost discuții și cu alte cluburi din alte campionate și partea financiară era mult mai atractivă”, a declarat Petre Marin pentru Telekom Sport.

Petre Marin, mesaj ferm după transferul lui Răzvan la Ajax! Răzvan Marin
Răzvan Marin a ajuns la Standard Liege în 2017

Viitorul, punte către fotbalul mare

Pentru Petre Marin lucrurile sunt cât se poate de clare. Pasul făcut de fiul lui la Academia lui Gheorghe Hagi la o vârstă fragedă a fost cel care a contat cel mai mult. Opt ani de zile a evoluat Răzvan Marin la Viitorul. Ultimii 4 a făcut-o pentru echipa de seniori. „L-a dezvoltat Academia lui Hagi din toate punctele de vedere. Eu am spus-o acum câțiva ani că este singurul proiect adevărat pentru fotbalul adevărat, ar trebui mai multe.

Să rămână la fel de modest, să facă tot ce depinde de el pentru a ajunge un jucător important pentru fotbalul românesc și nu numai. E un pas înainte”, a mai spus Petre Marin după trecerea fiului său la Ajax Amsterdam.

  • 12 goluri a marcat Răzvan Marin pentru Standard Liege