Life

Petre Roman, prima reacție la interviul devastator al fiicei sale, Oana. Poziția fermă a fostului premier al țării

Petre Roman a avut o reacție fermă, după ce a aflat de interviul devastator pe care fiica lui, Oana, l-a acordat unui canal de Youtube.
20.09.2021 | 15:08
Petre Roman prima reactie la interviul devastator al fiicei sale Oana Pozitia ferma a fostului premier al tarii
Petre Roman, reacție la interviul recent al Oanei Roman
ADVERTISEMENT

Petre Roman a fost pomenit din nou de Oana în cel mai recent interviu pe care aceasta l-a acordat în cadrul emisiunii „În oglindă” de pe Youtube.

Oana a spus că nu se mai consideră fiica tatălui ei de câțiva ani și s-a săturat să mai explice cât de greu i-a fost în toți anii în care acesta a lipsit din viața ei.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a contactat pe Petre Roman pentru un drept la replică, în urma acuzațiilor pe care fiica lui i le-a adus.

Petre Roman nu vrea să mai audă despre declarațiile acuzatoare ale fiicei sale, Oana

Fostul premier al României a fost destul de deranjat când a fost întrebat despre declarațiile fiicei sale și a ținut ferm să lămurească faptul că nu mai dorește să intre vreodată în astfel de subiecte.

ADVERTISEMENT

Petre Roman a spus că nu îl interesează ce fel de declarații a făcut fiica lui, confirmând voalat faptul că cei doi nu se înțeleg.

„Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentarii pe acest subiect”, a fost reacția tranșantă a lui Petre Roman când a aflat că fiica lui, Oana, a vorbit despre relația lor întreruptă.

ADVERTISEMENT

Oana a spus despre tatăl ei că atunci când era plecată la Sorbona și i-a spus că nu mai poate, tatăl ei nu a încurajat-o deloc, ba dimpotrivă.

Fata politicianului a izbucnit în plâns în momentul în care s-a adus în discuție relația cu tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Oana de data asta

„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură.

Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare”, a spus Oana Roman în interviul acordat lui Mihai Ghiță.

Nu este prima oară când Oana Roman a spus public lucruri zguduitoare despre relația cu tatăl ei. De fiecare dată când a făcut declarații despre răceala dintre cei doi, fostul prim-ministru a refuzat să comenteze. N-a dorit să alimenteze acest conflict.

Ba mai mult, Petre Roman nu a vorbit niciodată urât despre fiica lui, atunci când a fost abordat pe acest subiect.

ADVERTISEMENT