News

Petrecere cu 115 persoane într-un club din Vâlcea. Patru dintre acestea trebuiau să fie în carantină

Peste o sută de persoane au participat la o petrecere într-un club din Vâlcea. Patru dintre ele trebuiau să fie în carantină. Poliţia a intervenit cu forţele speciale.
12.12.2021 | 15:52
Petrecere cu 115 persoane intrun club din Valcea Patru dintre acestea trebuiau sa fie in carantina
Tragedie în Cluj! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

În noaptea de sâmbătă spre duminică, peste o sută de persoane au ignorat regulile autorităților și au petrecut într-un club din localitatea Amărăşti din județul Vâlcea.

Polițiștii au descins la miezul nopții în incinta clubului. Au legitimat 115 persoane și au constat faptul că 4 dintre acestea nu respectau nici măcar măsura carantinării la domiciliu.

ADVERTISEMENT

În aceeași seară au fost controlate alte cinci obiective economice, 56 de autovehicule şi alte 78 de persoane au fost legitimate în județul Vâlcea, conform Ziare.com.

Patru persoane care trebuiau să fie în carantină au participat la o petrecere ilegală în județul Vâlcea

„Astfel, începând cu ora 00:00, poliţiştii au descins în incinta unui club din comuna Amărăşti, unde au întrerupt activitatea acestuia, care era în plină desfăşurare contrar legislaţiei în vigoare, fiind legitimate 115 persoane, constatându-se şi faptul că 4 dintre acestea nu respectau măsura carantinării la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Persoanele identificate în incinta clubului, cât şi operatorul economic, care nu a respectat măsura referitoare la suspendarea temporară a activităţii, au fost sancţionate conform legislaţiei în vigoare”, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Vâlcea au fost controlate alte cinci obiective economice. La acţiunile din seara trecută au participat inclusiv luptători de la serviciul de acţiuni speciale al poliţiei.

ADVERTISEMENT

În cadrul acţiunilor pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 123 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în cuantum de 129.440 de lei.

Conform sursei citate, au fost date 16 amenzi în baza Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de covid-19.

ADVERTISEMENT

În ultimele 24 de ore, pe teritoriul României au fost înregistrate 984 de apeluri la numărul unic de urgență 112.

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 11 decembrie, 1.332 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 371.200 lei, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, a fost întocmit, ieri, un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

ADVERTISEMENT