News

Petrecere cu Adrian Minune, spartă de polițiști. Amenzi uriașe pentru încălcarea regulilor sanitare

01.11.2020 | 12:00
Petrecere cu Adrian Minune sparta de politisti Amenzi uriase pentru incalcarea regulilor sanitare
ADVERTISEMENT

O petrecere desfășurată în seara de sâmbătă, 31 octombrie, la care a fost prezent și Adrian Minune, a fost spartă de polițiști, iar participații, inclusiv cântărețul de manele, au primit amenzi consistente pentru încălcarea regulilor sanitare.

În ciuda pandemiei de COVID-19, care a explodat în această toamnă, chefurile și petrecerile continuă în restaurante și, mai nou, în penthouse-uri de lux.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi, polițiștii au amendat participanții la trei petreceri de sâmbătă seară, la una dintre ele participând și Adrian Minune, într-un penthouse de lux din București, Calea Plevnei.

Adrian Minune, amendat de Poliție după ce a participat la o petrecer cu încălcarea regulilor sanitare

Ultima zi a lunii octombrie a fost una marcată de petreceri și întâlniri în mai multe zone din Capitală și din țară. Mai multe zeci de persoane care au luat parte la evenimente private în București au fost amendate de polițiști.

ADVERTISEMENT

La unul dintre evenimente a fost prezent și cunoscutul interpret de manele Adrian Minune. Acesta a luat parte la o petrecere într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6, iar această ieșire pe timp de pandemie l-a costat scump.

”În noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 2020, polițiștii Secției 20 acționând pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS COV 2 au identificat un eveniment privat aflat în desfășurare într-un apartament de tip penthouse din sectorul 6.

ADVERTISEMENT

La acest eveniment polițiștii au indetificat 11 persoane care au fost sancționate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.La petrecerea din penthouse ( ultimul exemplu ) doi participanti sunt Adriam Copilul Minune și Tanca Uragan”, se arată într-un comunicat al Poliției, conform Gândul.

ADVERTISEMENT

Peste 100 de participanți la un botez, amendați în Sectorul 3

Tot noapte trecută, toti participanții la un botez din Sectorul 3, aproape 100 la număr, au fost identificați şi sancționați contravențional cu amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei. De asemenea, administratorul localului a fost sancţionat şi el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

”La data de 31 octombrie 2020, în jurul orei 21:10, Secţia 23 Politie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că la un restaurant din Sectorul 3, se desfăşoară un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul secţiei, care au constatat faptul că la evenimentul respectiv participă 73 de persoane, în două săli”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT
Tags: