Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Petrecere cu mici și bere înainte de Slovacia – România. Fanii „tricolorilor” se pregătesc deja pentru calificarea în optimile EURO 2024

Mici și berea sunt la putere înainte de Slovacia - România. Fanii „tricolorilor” debordează de optimism înaintea ultimului meci din Grupa E, de la Euro 2024
Petrecere cu mici si bere inainte de Slovacia  Romania Fanii tricolorilor se pregatesc deja pentru calificarea in optimile EURO 2024
Petrecere cu mici și bere înainte de Slovacia - România. Fanii „tricolorilor” se pregătesc deja pentru calificarea în optimile EURO 2024. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

La Frankfurt se trăiește, dar se și mănâncă românește. Micii și berea sunt la putere înainte de Slovacia – România, meciul care ne poate califica în optimile lui Euro 2024. Fanii „tricolorilor” fac senzație în FanZone-ul de pe malul râului Main.

Petrecere cu mici și bere înainte de Slovacia – România. La Frankfurt se trăiește și se mănâncă românește

Pe lângă scandările de susținere pentru fotbaliștii lui Edi Iordănescu, fanii români au făcut coadă la mici și bere. Grătarele sfârâie în FanZone-ul de pe malul Mainului, iar conaționalii noștri debordează de optimism și voie bună, în speranța că naționala se va califica în optimile Campionatului European.

ADVERTISEMENT

„Treceți batalioane române, Carpații, La arme cu frunze și flori, V-așteaptă izbânda, v-așteaptă și frații, Cu inima la trecători.

V-așteaptă izbânda, v-așteaptă și frații, Cu inima la trei culori”, au fredonat românii din „Treceți batalioane române Carpații”, în timp ce așteptau ca micii să se rumenească pe grătar.

ADVERTISEMENT

„Cine sare, România e, e! Cine sare, România e, e”, „Hai, România, Hai, România, ale!”, au fost scandările preferate ale conaționalilor noștri, care vor susține reprezentativa lui Edi Iordănescu direct din Frankfurt.

Slovacia – România e programat miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00. De la aceeași oră se va juca și celălalt meci din Grupa E, Ucraina – Belgia. Cu trei puncte fiecare, toate cele patru naționale au șanse de calificare în optimile Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Andrei Burcă: „Am fost una dintre cele mai rele zile din viața mea, că nu am făcut fanii fericiți”

Meciul „tricolorilor” se va juca la Frankfurt, pe Deutsche Bank Park, o arenă cu o capacitate de 47.000 de locuri. Majoritatea fanilor care nu au prins bilet la partida arbitrată de neamțul Daniel Siebert vor vedea duelul cu slovacii pe ecranul imens amenajat în FanZone-ul de pe malul râului Main.

„Plecăm de la faptul că trebuie să ne dăm viața pe teren. Ne dorim foarte mult să ne calificăm, depinde doar de noi. Acesta este gândul nostru. Am construit aceste principii și valori alături de selecționer, de 2 ani de zile. Asta apreciază lumea.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Ar fi un dezastru să ratăm calificarea?) Înainte de EURO, nimeni nu de dădea șanse că vom fi în Germania. După calificare, anumiți oameni vorbeau că nu o facem niciun punct. Noi avem niște valori, niște principii.

Noi suntem responsabili de ce facem pe teren. Trebuie să dăm totul pe teren. Lumea apreciază asta. Am fost una dintre cele mai rele zile din viața mea după meciul cu Belgia, nu am reușit să fac fanii fericiți”, a declarat Andrei Burcă, înainte de Slovacia – România.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

PETRECERE cu mici si bere inainte de Romania - Slovacia | EURO 2024

ADVERTISEMENT
2,25 este cota Betano pentru „sub 1,5 goluri” la Slovacia - România, de la Euro 2024