News

Petrecere de 2.500 de persoane, spartă de jandarmi. Invitaţii s-au luat la bătaie cu oamenii legii

01.01.2021 | 17:40
Petrecere de 2500 de persoane sparta de jandarmi Invitatii sau luat la bataie cu oamenii legii
Petrecere de 2.500 de persoane, spartă de jandarmi. Invitaţii s-au luat la bătaie cu oamenii legii. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Violențe în regiunea Bretagne din Franța unde poliția a venit în ajutorul jandarmilor care încercau să disperseze participanții la o petrecere ilegală de Revelion.

Până la intervenția autorităților aproape 2.500 de persoane, care nu respectau măsurile sanitare de prevenție, se adunaseră în hangarele neutilizate ale unei companii de transport.

ADVERTISEMENT

Trei jandarmi au fost răniți, iar un vehicul al jandarmeriei a fost incendiat, moment în care au fost solicitate întăriri din partea poliției.

Petrecere de Revelion terminată în violențe

Jandarmii au cerut întăriri din partea poliției pentru a dispersa o petrecere ilegală de Revelion în regiunea franceză Bretagne, unde s-au adunat aproximativ 2.500 de persoane, sfidând restricțiile dure impuse de guvernul francez.

ADVERTISEMENT

Trei jandarmi au fost răniți după ce au fost loviți de proiectile, iar un vehicul al jandarmeriei a fost incendiat în timp ce ofițerii au încercat să împiedice petrecerea să continue.

Petrecăreții se adunaseră în hangarele neutilizate ale unei companii de transport din suburbia Lieuron a orașului Rennes. Un videoclip distribuit pe rețelele de socializare arată sute de tineri care se distrează fără respectarea măsurilor de protecție.

ADVERTISEMENT

Peste 100.000 de polițiști și jandarmi fuseseră mobilizați joi seară, dar, în ciuda avertismentelor ferme ale ministrului de interne Gérald Darmanin, că petrecerile clandestine nu vor fi tolerate, au fost raportate mai multe astfel de evenimente.

Inclusiv o petrecere de 200 de persoane în Moselle, în sud-estul Franței, și o petrecere de 300 de persoane în sudul orașului Marsilia, relatează RFI.

ADVERTISEMENT
Tags: