News

Petrecere de Halloween cu zeci de tineri la un service auto, fără nicio regulă. Amenzi uriașe

01.11.2020 | 09:27
Petrecere de Halloween cu zeci de tineri la un service auto fara nicio regula Amenzi uriase
ADVERTISEMENT

În plină pandemie de COVID-19, cu reguli stricte în vigoare, zeci de tineri au participat la o petrecere de Halloween fără să respecte nicio măsură de distanțare fizică, fapt pentru care au primit amenzi uriașe din partea autorităților.

Evenimentul avut loc sâmbătă noapte, într-un service auto din Găești, județul Dâmbovița și a fost transmis live pe Facebook de participanți.

ADVERTISEMENT

La fel ca în multe alte situații, poliția s-a autosesizat în acest caz, iar în urma controalelor au fost date amenzi uriașe pentru încălcarea regulilor din pandemie.

Petrecere cu zeci de tineri de Halloween într-un service auto din Dâmbovița

Într-o perioadă în care România raportează zilnic 5.500-6.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus și 90-100 de morți, o parte din populație își continuă viața normală, ca și cum pandemia nu ar exista.

ADVERTISEMENT

Zeci de tineri s-au strâns sâmbătă noaptea într-un service auto din Găești județul Dâmbovița. Ca de obicei în astfel de zile de ”sărbătoare”, organizatorii au pregătit un decor de Halloween și efecte speciale, după cum se poate vedea din imaginile transmise live de către unul dintre participanți.

Participanții și-au parcat mașinile în service-ul auto, iar porțile s-au închis. Nu a lipsit din peisaj muzica dată la maxim și nici surprizele pregătite de patroni. În scurt timp, imaginile au ajuns și în atenția poliției, iar mai multe echipaje au ajuns la petrecere.

ADVERTISEMENT

Amenzi de peste 30.000 de lei date de Poliție

Poliţia din Dâmbovița s-a sesizat rapid după ce imagini cu petrecăreții au apărut pe reţelele sociale, iar forțele de ordine au descins la sediul service-ului auto din Găești, acordând amenzi pe măsură.

”Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care se aflau mai multe persoane ce participau la o petrecere, pe raza localităţii Petreşti, judeţul Dâmboviţa, la o societate comercială ce are ca obiect de activitate întreţinerea și repararea autovehiculelor, fără respectarea măsurilor de protecţie sanitară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au identificat organizatorul evenimentului, în persoana administratorului societăţii, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 15.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020”, se arată într-o informare dată publicităţii, sâmbătă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, conform Gândul.

ADVERTISEMENT

În același timp, poliţiştii au identificat şi sancționat contravențional alte 32 de persoane, care au participat la petrecere, cu amenzi în valoare de 16.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

ADVERTISEMENT