Sport

Petrecere de pomină de ziua Rapidului. Unul dintre foștii patroni a sărit îmbrăcat în piscină! Video exclusiv

Imagini de senzație de la petrecerea organizată de ziua Rapidului. Unul dintre foștii patroni ai giuleștenilor s-a aruncat îmbrăcat în piscină
25.06.2024 | 22:57
Petrecere de pomina de ziua Rapidului Unul dintre fostii patroni a sarit imbracat in piscina Video exclusiv
Petrecere de pomină de ziua Rapidului. Unul dintre foștii patroni a sărit îmbrăcat în piscină! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

25 iunie a fost o zi specială pentru Rapid. Clubul din Giulești a împlinit 101 ani de la înființare. FANATIK a intrat în posesia unor imagini de senzație de la petrecerea organizată la Hanul Vlăsiei.

Imagini de senzație de la petrecerea Rapidului. Clubul de sub Podul Grant a împlinit 101 ani

Deși nu a fost linișite deplină, deoarece rapidiștii au sărbătorit în două locuri ziua de naștere a clubului, la Hanul Vlăsiei a avut loc o petrecere de pomină. Acolo au venit mai mulți suporteri rapidiști, în frunte cu „Bocciu”, glorii ale giuleștenilor, dar și propietarul localui și fostul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că printre numele de marcă care au participat la evenimentul de la localul din comuna Tărtășești s-au numărat Daniel Pancu, Valentin Bădoi, Mugur Bolohan, Florin Motroc, Mihai Iosif sau Robert Niță.

La un momentdat, mai multi dintre invitați s-au aruncat în piscina localului și l-au invitat și pe Nicolae Cristescu să li se alăture. „Și nea Nicu, ale, și nea Nicu, ale”, au scandat cei aflați deja în piscină.

ADVERTISEMENT

Fostul patron al Rapidului și propiterul Hanului Vlăsiei s-a lăsat purtat de val și, deși era îmbrăcat la patru ace, a plonjat direct în apă, spre entuziasmul invitaților. Apoi, la unison a început să se scandeze „Hai, Rapid, ale, Hai, Rapid, ale!”.

„Bocciu” a răbufnit din cauza petrecerii organizate la stadionul Giulești

Cum spuneam, petrecerea de la Hanul Vlăsiei nu a fost însă singura. Cu ocazia împlinirii vârstei de 101 de ani, clubul din Giulești a avut parte de o sărbătoare și la stadionul de sub Podul Grant. Petrecerea de acolo ar fi fost organizată de conducere, spre nemulțumirea lui Liviu Ungurean. Un pic straniu având în vedere că la locul din Tărtășești și-a făcut apariția și Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, în Giulești s-a propus alt eveniment, unde noi n-am fost invitați. Nu știu, e un eveniment organizat de nu știu cine. Va avea loc o partidă de fotbal între suporteri, unde vor juca albii cu visinii.

Nu știu cine e acolo, că noi suntem aici, și albii, și visinii și portocalii. Președintele a fost cu noi aici. Cineva încearcă să producă o dezbinare, nu știu cine, că nu stau să investighez. Sper ca patronatul să ia în primire acest eveniment care este făcut în Giulești fără ca noi să fim invitați.

ADVERTISEMENT

Nu dorim dezbinarea suporterilor. Doar eu știu cât de greu a fost să unim suflarea rapidistă și să mergem în aceeași direcție. Sunt oameni care vor să creeze fel de fel de celule pe la Rapid. Să fie sănătoși, le transmit la mulți ani dacă sunt rapidiști.Sunt acei băieți care lucrează la club și confundă Rapid cu altceva. Sper să ia act de eveniment, să vadă că am fost aici alături de mari nume din istorie. Și noi voiam să fim în Giulești și n-am fost invitați.

Nu putem da buzna în evenimentul organizat de nu știu cine. Cine a invitat acele personaje, a încercat să facă o dezbinare. Nu salut plăcut. Vreau să fiu sunat și să mi se zică ‘Am greșit’. Să ridice mâna sus. Sunt foarte multe greșeli făcute de acești băieți care lucrează în organigrama clubului. Susținem conducerea, susținem patronatul, tot ce înseamnă Rapid”, a declarat Liviu Ungurean, în exclusivitate la FANATIK LA EURO.

Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului, sare îmbrăcat în piscina

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși