News

Petrecere de pomină în Ploiești! 15 persoane s-au distrat într-o garsonieră și au primit amenzi uriașe

12.04.2020 | 14:36
Petrecere de pomina in Ploiesti 15 persoane sau distrat intro garsoniera si au primit amenzi uriase
ADVERTISEMENT

Doi tineri îndrăgostiți din Ploiești au decis că epidemie de coronavirus nu poate și nu trebuie să stea în calea fericirii lor, motiv pentru care și-au unit destinele recent. Iar dacă vă gândeați că au organizat o ceremonie restrânsă, pentru a respecta măsurile impuse de autorități, ei bine, veți fi cu siguranță surprinși să aflați că lucrurile nu au stat deloc așa. Ba dimpotrivă.

Petrecere de logodnă cu 15 persoane într-o garsonieră din Ploiești. Amenzile au fost și ele pe măsură

Pentru că un astfel de eveniment nu putea să treacă fără a fi marcat cum se cuvine, fericitul cuplu a hotărât să organizeze o petrecere de pomină chiar în garsoniera în care locuiesc, ignorând astfel toate regulile de distanțare socială din această perioadă. Din păcate pentru ei, cheful a fost întrerupt imediat de o echipă de polițiști, alertați de vecinii care nu au mai putut suporta zgomotele puternice.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, oamenii legii au avut grijă ca fiecare petrecăreț să primească o amendă usturătoare pentru nerespectarea prevederilor cuprinse în Ordonanța Militară nr. 3, în valoare de 2.000 de lei. Ulterior, a fost sesizată și Direcția pentru Protecția Copilului Prahova, pe motiv că în încăperea de pe strada Rafinorilor din cartierul Mimiu, Ploiești se aflau patru minori.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că în imobilul menționat are loc o petrecere, la care participă mai multe persoane, respectiv 15. Față de toate persoanele adulte participante s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea măsurilor impuse prin O.M. 3/2020, cu câte 2000 de lei fiecare”, susțin reprezentanții. Inspectoratului Județean de Poliție din Prahova.

ADVERTISEMENT

Patru tineri din Târgoviște au încins o petrecere cu droguri în garsoniera mamei unuia dintre ei. În ce stare au fost găsiți de polițiști

Nu este singurul incident de acest gen petrecut recent în țara noastră. În timp ce proaspeții logodnici din Ploiești marcau fericitul eveniment printr-o petrecere de pomină, patru tineri din Târgoviște, printre care și o minoră de 17 ani, consumau substanțe interzise într-o garsonieră, spre stupefacția vecinilor.

Speriați de zgomotele puternice, oamenii au alertat autoritățile, la fața locului făcându-și imediat apariția mai multe ambulanțe, dar și un echipaj de poliție. Judecând după starea în care se aflau petrecăreți, oamenii legii au înțeles imediat despre ce era vorba. Bănuiala avea să le fie confirmată în urma rezultatelor analizelor, acestea indicând prezența în organismele tinerilor a unor droguri de mare risc.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor furnizate până la ora redactării acestei știri, garsoniera care a găzduit cheful celor patru teribiliști cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani aparține mamei unuia dintre aceștia. „Strigau ajutor, aoleu, mă omoară! Ajunseseră la faza în care nu mai judecau”, a dezvăluit unul dintre vecinii speriați de cele întâmplate.

Se tot auzea țipând, urlând. Se striga ajutor, bușituri, lovituri. S-au dărâmat toate în casă”, au mai spus locatarii blocului cu pricina, afirmațiile lor fiind susținute și de președintele asociației de proprietari „Reclamau că tot timpul era zgomot, că nu puteau să doarmă. Bănuielile astea sunt, că au probleme cu drogurile”, a declarat Gheorghe Torcea, potrivit  stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Oamenii povestesc că fiul proprietarei s-a întors de curând din Franța și a folosit locuința pentru a organiza mai multe petreceri împreună cu prietenii. De data aceasta, vecinii nu au mai putut suporta zgomotele puternice, motiv pentru care au alertat autoritățile.

Cei patru tineri au fost transportați la spitalul din Târgoviște, unde li s-au făcut teste pentru a se constata dacă au consumat substanțe interzise. Ulterior, rezultatele analizelor au confirmat bănuiala oamenilor legii.

Între timp, în cauză a fost întocmită o anchetă ce urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a petrecut incidentul. Potrivit rezultatelor analizelor, trei dintre tineri, printre care și minora de 17 ani, se aflau sub influența drogurilor.

ADVERTISEMENT