ADVERTISEMENT
News

Petrecere de zile mari în județul Timiș! Cheful a avut loc chiar lângă primărie sfidând orice regulă anti COVID-19

Autor: Alexandru Năstase | 26.07.2020 | 12:46
Petrecere de zile mari în județul Timiș! Cheful a avut loc chiar lângă primărie sfidând orice regulă anti COVID-19
Oamenii au dansat chiar în fața primăriei. Sursa foto - facebook

Petrecere de zile mari în județul Timiș, mai exact în localitatea Deta, acolo unde oamenii n-au mai ținut cont de nicio regulă anti COVID-19.

ADVERTISEMENT

În plină pandemie, zeci de persoane au petrecut la o terasă de lângă primărie și n-au mai ținut cont deloc de distanțarea solicitată de autorități.

Pe imaginile filmate chiar de participanții la chef se vede cum oamenii dansează umăr la umăr. La un moment dat, luati de val, unii dintre ei nu ezită și încep să se îmbrățișeze.

ADVERTISEMENT

Petrecere pe timp de pandemie în județul Timiș!

Culmea, în momentul în care cheful se încinge mai tare, patronii scot mesele si scaunele în stradă si limitează astfel accesul pietonilor.

Oamenii spun că au făcut nenumărate plângeri la poliție și primărie, dar până acum nimeni nu a luat nicio măsură împotriva proprietarilor.

ADVERTISEMENT

Aceștia au scăpat fără să fie trași la răspundere. Ba chiar, despre această terasă se știe că, în trecut, ar fi aparținut primarului.

Acesta a luat decizia însă să o vândă unor prieteni. De altfel, românii par că nu se mai tem de nimic și sfidează coronavirusul. În weekend, oamenii vor să se distreze și nu mai respectă nicio regulă.

ADVERTISEMENT

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat în ultimele 24 de ore alte 1.284 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Vorbim despre cel mai mare număr de cazuri zilnice de la conformarea epidemiei de COVID-19 în România. Bilanţul a ajuns la 43.678 de persoane infectate.

ADVERTISEMENT

De asemenea 15 persoane au decedat, numărul total fiind de 2.165 morți. În ultimele 24 de ore au fost făcute 22.511 de teste, 9.329 fiind la cerere.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!