ADVERTISEMENT
News

Petrecere ilegală cu 200 de oameni, spartă de mascați la Cluj-Napoca. Amenzi de 100.000 de lei

Autor: Flaviu Popa | 25.01.2021 | 09:54
Petrecere ilegală cu 200 de oameni, spartă de mascați la Cluj-Napoca. Amenzi de 100.000 de lei
Petrecere cu 200 de oameni, spartă la Cluj-Napoca. Foto: Pixabay

Clujenii petrec chiar dacă e pandemie și chiar dacă autoritățile au impus restricții de circulație și au interzis petrecerile sau adunările publice.

ADVERTISEMENT

Așadar, un eveniment privat la care participau aproximativ 200 de persoane a fost întrerupt de polițiștii clujeni, care au aplicat zeci de sancțiunin. în valoare de peste 100.000 de lei.

Petrecerea ilegală a avut loc într-un local amplasat pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca, un loc cunoscut pentru chefurile de pe timp de noapte.

ADVERTISEMENT

Petrecere ilegală cu 200 de oameni, spartă de mascați

„La data de 24 ianuarie, în jurul orei 00,10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unui complex de pe raza municipiului se desfăşoară o petrecere privată la care participă un număr mare de persoane. (…)

În incinta complexului, poliţiştii au identificat aproximativ 200 de persoane care participau la o petrecere, existând aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente. Până în acest moment au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare de aproximativ 100.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor care au organizat evenimentul şi stabilirea tuturor împrejurărilor faptei.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid-19. Facem precizarea că evenimentele de tipul nunţi, botezuri, mese festive sunt interzise“, se mai precizează în comunicat.

ADVERTISEMENT

Județul Cluj iese din scenariul roșu pandemic după fix trei luni de luptă cu noul coronavirus. Județul Cluj depășea trei cazuri la mia de locuitori în 22 octombrie 2020 și intra în scenariul roșu COVID.

Ne dorim cu toții să scadem cat mai repede că sa putem reporni sectorul Horeca, sa reînceapă scoala și lucrurile sa reintre cat de cat in normalitate. Încă pericolul nu a trecut, e nevoie de aceeasi responsabilitate de care clujenii au dat dovadă până acum. Noi că instituții facem tot posibilul in acest sens, sunt convins că vom avea și sprijinul clujenilor pe mai departe”, anunță prefectul Clujului, Mircea Abrudean, conform Știri de Cluj.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!