News

Petrecere în Maramureș în onoarea primarului dintr-o comună. Nu s-a respectat nicio regulă. Video

12.08.2020 | 19:37
Petrecere in Maramures in onoarea primarului dintro comuna Nu sa respectat nicio regula Video
ADVERTISEMENT

O petrecere de zile mari s-a organizat într-o comună din județul Maramureș în cinstea primarului. În plină stare de alertă, oamenii au petrecut fară a respecta vreo regulă impusă de autorități.

Localnicii din Coltău au uitat complet de regulile de distanțare. Nu au purtat masca de protecție, au stat apropiați și s-au distrat ore în șir.

ADVERTISEMENT

După voie bună și distracție, ei vor fi nevoiți acum să dea explicații.

Petrecere în Maramureț fără respectarea regulilor. Cât vor plăti localnicii pentru distracție

Anchetatorii trebuie să afle mai întâi cine a fost organizatorul. A fost chemat pentru audieri și investigații primarul din Coltău.

Participanții riscă să plătească amenzi de la 500 de lei până la 2500 de lei.

Tot în Maramureș, polițiștii au descins la un botez cu peste 50 de participanți. Evenimentul a avut loc într-un imobil din Tăuții de Sus. Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii din Baia Sprie s-au autosesizat că la evenimentul privat exista un număr mare de persoane.

ADVERTISEMENT

“A fost o petrecere privată la care au participat mai mult de 50 de persoane cât prevăd reglementările legale. Organizatorul a fost amendat cu 3500 de lei în total pentru încălcarea legii referitoare la prevenirea răspândirii coronavirusului și a celei privind tulburarea liniștii și ordinii publice”, au spus reprezentanții IPJ, transmite Mediafax.

Potrivit directmm.ro, petrecerea a avut loc într-o comunitate de romi, la domiciliul părinților copilului botezat. Se pare că nu s-a menținut nicio regulă de distanțare socială.

ADVERTISEMENT

Conform aceleiași surse, printre cei care au participat au fost și lideri locali ai romilor.

Tags: