News

Petrecere în Parlament de ziua lui Ludovic Orban. Care a fost reacția prim-ministrului Florin Cîțu

De ziua liderului PNL, Ludovic Orban, mai mulți parlamentari participă la o petrecere organizată de acesta, lucru care a stârnit numeroase controverse pe scena politică autohtonă, iar la aceasta s-a referit și prim-ministrul Florin Cîțu într-una dintre declarațiile sale.
25.05.2021 | 22:33
Petrecere in Parlament de ziua lui Ludovic Orban Care a fost reactia primministrului Florin Citu
ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, Ludovic Orban a declanșat o controversă puternică în sfera politică după ce de ziua acestuia, a apărut o poză în care mai mulți lideri politici participau la o petrecere organizată în spațiu închis, la Parlament.

Nelu Tătaru, în acea perioadă ministru al Sănătății, a recunoscut că și el a participat la petrecerea de ziua lui Ludovic Orban, iscând numeroase critici îndreptate în mediul online.

ADVERTISEMENT

Petrecere la Parlament de ziua lui Orban. Ce spune despre asta Florin Cîțu

Mai mulți politicieni s-au strâns în Salonul Spaniol din Parlamentul României, pentru a-l serba pe Ludovic Orban, cu ocazia zilei acestuia de naștere.

Din imaginile furnizate de către Digi24, dar și alte trusturi media, invitații nu poartă măști de protecție, nu par a păstra distanțarea socială și se delectează cu mâncare și băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat și el ce părere are despre această petrecere organizată în interiorul Parlamentului, în contextul în care genul acesta de evenimente nu sunt permise, masca de protecție fiind obligatorie în interiorul spațiilor închise.

“Vă dați seama că nu pot să comentez ceva ce nu am văzut”, a fost reacția actualului prim-ministru al României, conform Digi24.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă a fost invitat la ziua lui Orban, Cîțu a răspuns că în timpul acesteia a fost la ședința coaliției de guvernare formată din PNL, USR-PLUS și UDMR.

Ludovic Orban a oferit detalii despre petrecerea de la Guvern de anul trecut

Ludovic Orban a oferit detalii cu privire la controversata fotografie de la Guvern, în care apare într-un spațiu închis, alături de mai multe persoane, fără mască, consumând alcool și fumând fără nicio reținere.

ADVERTISEMENT

Potrivit Mediafax, premeirul și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de colegii care i-au făcut o surpriză, după terminarea programului.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă.

I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc”, a declarat premeierul pemtru Mediafax.

ADVERTISEMENT