Sport

Petrecere în Ștefan cel Mare după promovarea lui Dinamo! Suporterii l-au aclamat minute în șir pe Ovidiu Burcă. Foto

Dinamo trăiește momente de satisfacție uriașă după ce a reușit promovarea în SuperLiga, iar pe stadionul din Ștefan cel Mare a avut loc o petrecere cu sute de fani.
04.06.2023 | 19:56
Dinamo trăiește momente de satisfacție uriașă după ce a reușit promovarea în SuperLiga, iar pe stadionul din Ștefan cel Mare a avut loc o petrecere cu sute de fani. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Revenirea în eșalonul de elită aduce un plus financiar important pentru o echipă care a avut mult de suferit în ultimii ani din cauza lipsei de capital. Doar din drepturile tv, ”câinii” şi-au asigurat aproximativ un milion de euro.

Promovarea lui Dinamo, sărbătorită cu o petrecere pe cinste în Ștefan cel Mare

Fanii, împreună cu jucătorii, au început sărbătoarea pe stadionul din Mioveni, imediat după ultimul fluier al arbitrului Sebastian Colțescu, și au continuat-o apoi pe drumul spre întoarcere, pe autostrada Pitești – București, și la sosirea în Capitală.

ADVERTISEMENT

După ce au mers la casele lor pentru a se odihni puțin după extraordinara performanță, fotbaliștii lui Dinamo, în frunte cu antrenorul Ovidiu Burcă, au revenit duminică după-amiază la stadionul din Ștefan cel Mare unde au continuat petrecerea ca urmare a promovării în SuperLiga.

Conform gsp.ro, pe vechiul stadion al ”câinilor” au fost prezenți câteva sute de suporteri care i-au aclamat pe jucători, dar în mod special pe Burcă, considerat omul-cheie în revenirea formației după doar un an în eșalonul de elită.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul, care a venit însoțit de unul dintre copii săi și de președintele Andrei Nicolescu, a fost cel mai aclamat personaj din stadion. Jucătorii au fost și ei chemați apoi, rând pe rând, pentru a saluta galeria.

La sărbătoarea din Ștefan cel Mare a fost prezent și Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv Dinamo, care a anunțat că începând de luni, 5 iunie, academiile celor două cluburi, CS Dinamo și FC Dinamo 1948, se vor uni.

ADVERTISEMENT

Show pirotehnic în miez de noapte

Fanii și jucătorii dinamoviști au petrecut toată noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce echipa a reușit să promoveze în SuperLiga, în urma barajului cu FC Argeș, după un singur sezon petrecut în eșalonul inferior.

Autocarul ”câinilor” a făcut mai multe popasuri pe traseul de întoarcere de la Mioveni, fiind însoțit de sute de suporteri. Ultrașii au aprins torțe, artificii, au cântat cu jucătorii și au scandat injurii la adresa rivalilor de la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

”Revelionul” alb-roșu a continuat până târziu în noaptea. Convoiul a ajuns la stadionul din Ștefan cel Mare în jurul orei 3 dimineață. Antrenorul Burcă a fost dirijorul petrecăreților din locul din față al autocarului.

Un foc impresionant de artificii a luminat cartierul pentru minute bune pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Ionuț Amzăr, a fost șef de galerie și a fost purtat pe brațe de suporteri care i-au dat în mână și o torță.

ADVERTISEMENT