Petrecere la Astra după victoria cu FCSB! Bogdan Andone: ”Luni o să facem un grătar, Tamaș aduce vinul”. VIDEO :)

Traian Terzian   
în Astra Giurgiu
24/11/2019, 10:40
Petrecere la Astra după victoria cu FCSB! Bogdan Andone: ”Luni o să facem un grătar, Tamaș aduce vinul”. VIDEO :)
Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Bogdan Andone, a anunțat că va face o petrecere după victoria cu FCSB

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Bogdan Andone, a anunțat că va face o petrecere după victoria cu FCSB, din etapa a 17-a din Casa Pariurilor Liga 1. Tehnicianul a dezvăluit că fundașul Gabriel Tamaș, cunoscut pentru aventurile sale bahice, se va ocupa de aducerea vinului.

Petrecere la Astra Giurgiu după victoria cu FCSB: ”Budescu o să taie porcul”

”Luni o să facem un grătar cu toată echipa, că nu am apucat să facem de când am venit la echipă. A fost și Denis cu Budescu la națională și am zis că e normal să facem cu toată echipa”, a declarat Bogdan Andone despre petrecerea pe care o va face Astra Giurgiu după victoria cu FCSB.

”O să ne adunăm cu toții, unul o să vină cu cârnăciorii, Tamaș cu vinul, Budescu o să taie porcul… O să ne organizăm ca la Astra”, a mai spus tehnicianul giurgiuveniloe la conferința de presă de la Arena Națională.

Alibec și Budescu, cei mai buni jucători în derby-ul FCSB – Astra

Astra a învins FCSB, scor 3-1, în derby-ul etapei a 17-a și a urcat pe locul secund în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. Artizanii victoriei giurgiuvenilor au fost Denis Alibec și Constantin Budescu, primul marcând două goluri, iar cel de-al doilea reușid două pase decisive.

Conform cifrelor InStat, Alibec și Budescu au fost printre cei mai buni jucători la întâlnirea de pe Arena Națională. Cei doi renegați și-au luat revanșa în fața fostei lor formații, și le-au adus ”roș-albaștrilor” prima înfrângere după trei luni.

Închide ×