Petrecere la Champ du Golf! Ce eveniment va fi organizat în toamnă

04.09.2018 | 11:47
Petrecere la Champ du Golf Ce eveniment va fi organizat in toamna

Champ du Golf este primul club de golf indoor din România realizat cu tehnologie TrackMan. Inaugurat pe 23 septembrie 2017, pasionaţii sportului regal au găsit locul ideal pentru antrenament, dar şi pentru a petrece câteva momente de calitate alături de prieteni sau parteneri de afaceri.

În aproape un an de activitate, Champ du Golf a reuşit să bifeze câteva reuşite notabile. Din luna mai, clubul găzduieşte prima şcoală de vară de golf pentru copii din România, unde micuţii pot învăţa tainele sportului nobil. La Champ du Golf s-au organizat, până în prezent, trei turnee, care s-au bucurat de popularitate în rândul jucătorilor de golf: Turneul “Prinţul Dimitrie Sturdza” powered by Porsche, DerTour powered by Six Senses and Qatar Trophy şi UniCredit Leasing Championship. Cele trei turnee au avut premii atractive, printre care s-au numărat o excursie în Maldive la hotel de 5 stele, bilete la semifinalele şi finala UEFA Champions League sau un Test Drive pe circuitul de Formula 1 din Istanbul cu 25 de modele Porsche.

Universitate de golf TrackMan la Champ du golf

În plus, la Champ du Golf este organizată singura Universitate de golf TrackMan din sud-estul Europei. „Este un proiect foarte important deoarece dispunem de tot Know-How-ul lor astfel încât cei care doresc să învețe să joace golf o pot face la fel ca un profesionist, ba mai mult avem posibilitatea ca pentru cei care doresc o carieră in golf sa obțină școlarizarea şi toate acreditările necesare pentru acest lucru”, ne-a povestit Adrian Sasu.

Champ du Golf va organiza o petrecere cu ocazia împlinirii a unui an de activitate
Champ du Golf va organiza o petrecere cu ocazia împlinirii a unui an de activitate

Un an de Champ de Golf

Cum a început povestea Champ du Golf? Cel mai bine o poate explica Adrian Sasu, fondatorul clubului din Baloteşti. „În primă fază, mi s-a părut un pic abstract să joci golf într-un simulator; după care am studiat acest model de business şi am înțeles ce beneficii uriașe iți poate aduce simulatorul de golf. Deoarece în Bucureşti nu existau multe opțiuni, dar cu toate astea, există un număr destul de mare de jucători, m-am gândit ca ar fi extraordinar dacă şi în România am putea beneficia de performanțele unor simulatoare precum TrackMan. Existau mai multe beneficii, ca de exemplu: ca să joci golf pe un teren real, ai nevoie de un Green Card, adică mai exact, acest Green Card garantează faptul că ai avut un număr de lecții minime cu un antrenor, că știi regulile şi conduita jocului de golf. În mod normal, Green Card-ul, îl poți obţine într-un driving range, în cazul nostru, în București, acest lucru se poate face la Stejarii Country Club, însă după ce am luat contact cu tehnologia TrackMan, am înțeles de ce în ţările din Vestul Europei, cluburile de golf indoor sunt la mare căutare. Aceste simulatoare te ajută să înveţi golf mult mai repede şi corect. De asemenea tot ele îi ajută pe jucători să își corecteze mișcările şi calitatea jocului, dar şi să performeze într-un timp mult mai scurt. Cred ca am făcut o alegere bună deoarece la Champ du Golf ai posibilitatea să înveți golf ca un profesionist într-un timp record”, a povestit Adrian Sasu într-un interviu acordat FANATIK.RO.

Pe 23 septembrie 2018, pasionaţii de golf sunt invitaţi la petrecere, într-o atmosferă relaxantă. Champ du Golf împlineşte un an de la înfiinţare, iar jucătorii sunt aşteptaţi să petreacă cu golf, gin şi voie bună. Pentru a fi la curent cu toate noutăţile despre eveniment, Champ du Golf a creat o pagină de Facebook dedicată aniversări. Până atunci, iubitorii de golf, dar şi de fotbal, sunt aşteptaţi la Champ du Golf pentru a urmări meciurile de la Campionatul Mondial 2018, după o sesiune de antrenament productivă.