Sport

Petrecere mare la FCSB! Nuntă și botez pentru Denis Haruț. S-a căsătorit cu fiica unei campioane olimpice. Marius Croitoru a fost naș. Foto

Denis Haruț (23 de ani), fundașul central al FCSB, a dat o petrecere de pomină alături de coechipierii săi. S-a căsătorit cu iubita sa Daiana și a făcut botezul Ayanei.
19.11.2022 | 20:50
13 meciuri a jucat Denis Haruț în acest sezon la FCSB. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului se bucură de o scurtă vacanță, iar Denis Haruț a profitat de ocazia pentru a face nunta și botezul fiicei sale.

Denis Haruț, nuntă de vis și botez la un local de lux pe malul lacului Buftea de lângă București

Denis Haruț a decis să renunțe la burlăcie la doar 23 de ani și și-a unit destinele cu iubita sa, Daiana. Fotbalistul i-a oferit o nuntă ca în povești alesei inimii. Tânăra este artistă de tatuaje și are o pagină de Instagram dedicată muncii sale.

ADVERTISEMENT

Cei doi au decis cu această ocazie să organizeze și botezul fiicei lor, Ayana: „Nuntez”, s-au amuzat cei doi pe Instagram la faptul că organizat o singură petrecere și pentru nuntă și botez.

Denis și Daiana au făcut spectacol pe ringul de dans, iar cuplul a avut mai mulți artiști care au cântat live la petrecere. Bineînțeles nu au lipsit nici lăutarii.

ADVERTISEMENT
Denis Haruț și soția sa la „Dansul mirilor”
Denis Haruț și Daiana Melinte la „Dansul mirilor”.

Marius Croitoru, nașul lui Denis Haruț și al Daianei, fiica Doinei Melinte.

Marius Croitoru, antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB, fostul tehnician al fundașului central de la FC Botoșani, a fost cel care a botezat-o pe micuța Ayana.

Marius Croitoru le-a botezat copilul lui Denis și Daianei Haruț
Marius Croitoru le-a botezat copilul lui Denis și Daianei Haruț

Daiana, soția lui Denis Haruț este fiica fostei campioane olimpice de atletism, Doina Melinte, care a cucerit aurul în proba de 800 de metri la Los Angeles în 1984.

ADVERTISEMENT

Ce jucători ai FCSB au fost prezenți la nunta și botezul lui Denis Haruț

La marea petrecere au fost prezenți mare parte dintre jucătorii FCSB-ului: Andrei Vlad, Billel Omrani, Andrea Compagno, Răzvan Oaidă, Jonaas Tamm, Iulian Cristea, Joyskim Dawa, Malcom Edjouma, Florinel Coman, Rachid Bouhenna, Marco Dulca sau Radu Boboc.

Joyskim Dawa, Malcomd Edjouma, Billel Omrani și Rachid Bouhenna la nunta lui Denis Haruț
Joyskim Dawa, Malcomd Edjouma, Billel Omrani și Rachid Bouhenna la nunta lui Denis Haruț

Ștefan Târnovanu, Alexandru Pantea, Andrei Cordea, Darius Olaru, Octavian Popescu, David Miculescu și Ianis Stoica au fost convocați la naționalele României și nu au putut fi prezenți la eveniment.

ADVERTISEMENT

O parte dintre ei se află la Chișinău pentru meciul cu Republica Moldova, în timp ce naționala mică va juca împotriva celor de la FC Argeș.

„Casă de piatra” le-a transmis Andrei Vlad celor doi, în timp ce Dawa a scris pe Instagram: „Felicitări, frate”. Haruț a fost fermecat de felul în care a arătat iubita sa în rochie de mireasă și a exclamat: „Frumoasa mea, soție”. Haruț a postat câteva fotografii și de la ceremonia religioasă de botez a fiicei sale.

Pentru Denis Haruț urmează meciul restanță împotriva fostei sale echipe, FC Botoșani. Cu o victorie, echipa lui Mihai Pintilii poate urca pe locul cinci cu 29 de puncte, la 12 puncte distanță de liderul Farul Constanța.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „1x” la Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT