Fotbal international

Cât au putut bea jucătorii lui Derby County după calificarea în finala play-off-ului Championship. Notă de plată fabuloasă pentru Frank Lampard.Video

17.05.2019 | 15:08
Derby County a petrecut toată noaptea după calificarea în finală. Frank Lampard (primul din stânga) şi jucătorii au băut fără oprire

Este incredibil cât au putut să bea jucătorii lui Derby County, după calificarea în finala play-off-ului Championship. Derby County pierduse cu 1-0 pe teren propriu în faţa lui Leeds United şi puţini mai erau cei care acordau şanse berbecilor la returul de pe Elland Road. Derby County a făcut un meci fabulos şi la capătul unui adevărat spectacol, cu şase goluri, a obţinut calificarea în finala de pe Wembley, învingând cu 4-2.

Petrecere monstruoasă pentru jucătorii lui Derby County după calificarea în play-off-ul Championship

În finală Derby County nu va avea viaţă uşoară, pentru că adversar va fi Aston Villa, o echipă puternică şi cu patroni americani, care vor promovarea. Însă oamenii lui Frank Lampard sunt un grup foarte unit, iar atmosfera la club este extrem de favorabilă, elemente care ar putea duce la o promovare surpriză, pentru că berbecii nu fac parte din categoria echipelor văzute de specialişti în prima divizie sezonul viitor.

Cert este că entuziasmul a fost fără limite după returul de la Leeds şi a fost stropit din belşug întrega noapte de după meci la restaurant. A fost o noapte de pomină, Frank Lampard şi jucătorii făcând o consumaţie incredibilă la capitolul băuturi. The Sun a intrat în posesia notei de plată şi a listei de băuturi consumate de lotul lui Derby County.

Derby County e în finala play-off în Championship. Aşa arată lista de plată după o noapte de pomină
Derby County e în finala play-off în Championship. Aşa arată lista de plată după o noapte de pomină

Jucătorii au băut de mai aveau puţin şi cădeau sub mese

Consumaţia se ridică la suma de 4.000 de euro şi a cuprins cu exactitate 209 beri, 75 Jagermeisters, 65 şaturi Grey Goose vodka, 54 sambucas, 38 tequilla şi 5 sticle de Prosecco. Petrecerea a început încă din vestiar, unde a curs şampanie pe capetele jucătorilor şi al lui Lampard. Frank Lmapard este considerat omul care a schimbat în bine toate lucrurile la Derby County.

Însă în această vară sunt mari şanse, chiar dacă va reuşi promovarea în Premier League, ca Frank Lampard să plece de la Derby, pentru a prelua banca echipei la care a jucat ani buni şi a câştigat trofee, Chelsea. Este dorit cu insistenţă în locul italianului Maurizio Sarri şi Frank a spus că o astfel de ocazie vine doar odată şi nu poate fi ratată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri