ADVERTISEMENT
News

Petrecerea cu 2.500 de participanți din Franța, oprită după 36 de ore. FOTO

Autor: Flaviu Popa | 02.01.2021 | 15:52
Petrecerea cu 2.500 de participanți din Franța, oprită după 36 de ore. FOTO
Petrecere întreruptă după 36 de ore în Franța

Jandarmeria franceză a reușit să oprească petrecerea ilegală cu 2.500 de persoane după 36 de ore de la debutul acesteia.

ADVERTISEMENT

După mai bine de o zi, petrecerea de Revelion a fost oprită și o anchetă a fost deschisă pentru a-i identifica și pune sub acuzare pe organizatorii evenimentului.

Gerald Darmanin, ministrul de Interne al Franței, a anunțat că jandarmii nu au folosit violența și au închis petrecerea după 36 de ore.

ADVERTISEMENT

Petrecerea cu 2.500 de petrecăreți din Franța, oprită după 36 de ore

Asta, cu toate că în prima noapte petrecăreții i-au atacat pe jandarmi și au incendiat o mașină a forțelor de ordine, deranjați de faptul că nu sunt lăsați să petreacă, în ciuda restricțiilor impuse de autorități.

Jandarmeria a oprit după 36 de ore petrecerea
Jandarmeria a oprit după 36 de ore petrecerea
Jandarmeria a confiscat aparatura electronică
Jandarmeria a confiscat aparatura electronică

De asemenea, 1.200 de oameni au fost amendați pentru că nu au respectat restricțiile în timp ce toate echipamentele de sunet aju fost confiscate.

ADVERTISEMENT

La petrecere au participat cetățeni francezi, britanici și spanioli. Francezii nu au voie să iasă din casă după ora 20:00, iar în unele localități de la ora 18:00.

Franța a înregistrat până în prezent peste 2.6 milioane de cazuri de Covid-19 și aproape 65.000 de oameni au murit. Francezii au impus, în consecință, unele dintre cele mai stricte restricții din toată Europa și au reușit să scadă numărul infectărilor zilnice de la 26.000 la 20.000. Cu toate acestea, restricțiile vor rămâne în vigoare până în momentul în care numărul infectărilor zilnice va fi sub 5.000 de cazuri.

ADVERTISEMENT

Petrecere ilegală cu 2500 de participanți în Franța

Regiunea Bretagne din Franța a fost în centrul atenției după ce jandarmii au încercat să împrăștie peste 2.500 de persoane care s-au adunat în hangarele unei companii de transport, fără a le păsa de restricțiile impuse de autorități de Revelion.

Un vehicul al Jandarmeriei a fost incendiat și trei oameni ai legii au fost răniți în confruntările cu petrecăreții.

ADVERTISEMENT

Peste 100.000 de polițiști și jandarmi au fost mobilizați în noaptea de Anul Nou în toată Franța, însă au existat mai multe petreceri ilegale, inclusiv în orașul Marsilia unde 300 de oameni s-au distrat toată noaptea.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!