Fotbal intern

SEVILLA 86. Petrecerea de 30 de ani. Ce stelist şi-a rupt o coastă, promisiunea neonorată a generalului şi de ce nu a venit Valentin Ceauşescu

SEVILLA 86. Valentin Ceauşescu a fost marele absent al întîlnirii generaţiei Steaua 86 la 30 de ani de la cîştigarea Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla....
07.05.2016 | 00:49
SEVILLA 86 Petrecerea de 30 de ani Ce stelist sia rupt o coasta promisiunea neonorata a generalului si de ce nu a venit Valentin Ceausescu

SEVILLA 86. Valentin Ceauşescu a fost marele absent al întîlnirii generaţiei Steaua 86 la 30 de ani de la cîştigarea Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla.

SEVILLA 86. După 30 de ani, jucătorii generaţiei Steaua 86 s-au reunit din nou sub comanda lui Emeric Ienei şi a lui Anghel Iordănescu, dar de această dată la Casa Armatei, acolo unde ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc i-a sărbătorit pe eroii de la Sevilla. Marele absent al  evenimentului respectiv a fost chiar mentorul şi protectorul acestei mari echipe, Valentin Ceauşescu.

“A avut un deces în familie!”

SEVILLA 86. Fostul căpitan al Stelei, Tudorel Stoica a dezvăluit pentru FANATIK.RO care a fost motivul pentru care fiul cel mare al lui Nicolae Ceauşescu a lipsit .

Mi-a făcut mare plăcere să mă revăd cu foştii mei colegi. Îmi era tare dor de fostul meu antrenor Emeric Ienei. La acest eveniment m-am întîlnit şi cu Weissenbacher. Cu el nu mă mai văzusem de peste 20 de ani, dar din păcate nu ne-am putut întîlni şi cu Valentin Ceauşescu.

A avut un deces în familie chiar în dimineaţa zilei de 3 mai. El nu a fost prezent nici la întîlnirea de la Cheile Grădiştei”, a mărturisit Tudorel Stoica.

SEVILLA 86. “Nea Puiu ne-a promis o bere, dar nu a mai dat-o!”

SEVILLA 86. Însă un alt absent, dar de această dată doar de la întîlnirea de la Cheile Grădiştei, a fost Anghel Iordănescu. “Nea Puiu a fost prezent la întîlnirea de la Casa Armatei de pe 3 mai. Însă pe 4 mai nu a mai venit şi la Cheile Grădiştei. A fost ziua dînsului. El ne-a promis că vine să dea o bere. Dar nu a mai venit şi nici berea nu ne-a mai dat-o, deşi l-a trimis pe fiul său cel mic. Nu îi făceam noi mare pagubă, dar asta este. A fost omul ocupat şi l-am înţeles”, a mărturisit pentru FANATIK.RO unul dintre foştii cîştigători ai Cupei Campionilor Europeni.

Pistol şi-a rupt o coastă

SEVILLA 86. La Cheile Grădiştei a fost prezent şi Constantin Pistol, unul dintre cei care a fost rezervă la Sevilla. “Am fost şi eu prezent la cele două întîlniri, dar nu ştiu dacă o să pot participa şi la evenimentul organizat pentru Neşu. O să încerc să vin, dar vreau să ştiţi că lucrez la un patron şi nu ştiu dacă pot să mai obţin de la dînsul încă vreo două zile libere. Asta e situaţia!”, ne-a dezvăluit Pistol, după care ne-a spus ce a păţit la evenimentul de la Cheile Grădiştei.

Am jucat cinci minute în meciul demonstrativ împotriva naţionalei artiştilor. Din păcate mi-am rupt o coastă în puţinele minute în care am fost pe teren. După meci am stat toată noaptea învelit într-un prosop plin cu gheaţă. Una peste alta, mi-a făcut plăcere că m-am revăzut cu foştii mei colegi chiar dacă m-am accidentat.

Am discutat şi problema rentelor viagere pe care noi nu le primim. I-am spus lui Majearu să stea liniştit că nu îi port pică. El primeşte renta respectivă, dar mi se părea normal să o primim toţi. Nu doar Majearu şi Duckadam au cîştigat Cupa Campionilor. Şitu că Bărbulescu a semnalat şi la Bruxelles nedreptatea care ni s-a făcut”, a încheiat Pistol.