Life

Petrecerea de divorț văzută de 3 milioane de oameni. Videoclipul care s-a viralizat pe Tiktok

O petrecere de divorț (da, ați citit bine, unii sărbătoresc și despărțirile!) a devenit virală pe TikTok. Clipul a fost văzut de 3 milioane de oameni.
09.10.2021 | 07:00
Petrecerea de divort vazuta de 3 milioane de oameni Videoclipul care sa viralizat pe Tiktok
ADVERTISEMENT

Și divorțul trebuie celebrat! La această concluzie au ajuns doi tineri care nu doar că s-au separat în condiții amiabile, dar au și organizat o petrecere în sensul ăsta.

Decizia de a divorța poate aduce multă suferință în viața unui cuplu, mai ales dacă cei doi au ceva timp petrecut împreună.

ADVERTISEMENT

În cazul unei perechi din Mexic, lucrurile au stat diferit. O utilizatoare a rețelei Tiktok i-a luat pe toți prin surprindere cu un videoclip de la petrecerea ei de… divorț.

După petrecerea de nuntă, au făcut și una de divorț

Filmulețul postat pe internet de Fernanda Rodriguez a fost văzut până acum de peste 3 milioane de persoane. Imaginile au stârnit multe reacții în mediul online. Internauții i-au felicitat pe foștii miri că au ales să se separe în acest mod.

ADVERTISEMENT

„Când semnezi divorțul și petreci cu fostul”, este mesajul postat de tânără la imaginile de la party-ul divorțului. În videoclipul respectiv, pe care îl puteți urmări mai jos, cei doi foști soți se bucură mai ceva ca la nuntă, însoțiți de prietenii lor.

Porumbeii sunt extrem de fericiți în imaginile apărute pe Tiktok, ca și cum ar dansa la nuntă, nu la divorț.

ADVERTISEMENT

În timp ce toți beau și se distrează de minune, în fundal se aude la un moment dat vocea femeii divorțate. Tânăra strigă către fostul ei soț niște cuvinte ce au stârnit amuzamentul tuturor.

„În sfârșit am scăpat de câinele ăsta! Te urăsc”, spune femeia la petrecerea de divorț.

@feernandarodriguez1##festejando??♬ sonido original – Fernandaa

Clipul a fost văzut de peste 3 milioane de oameni pe Tiktok

Videoclipul a apărut undeva la sfârșitul lunii trecute. A reușit să strângă mai bine de 3 milioane de vizualizări pe TikTok, peste 220.000 de like-uri și mii de comentarii.

ADVERTISEMENT

Internauții au făcut și câteva pariuri legat de ce s-a întâmplat în noaptea divorțului, mulți crezând că sigur cei doi au terminat-o în dormitor.

Viralul de pe Tiktok a deschis o adevărată dezbatere. Comentatorii au început să scrie despre propriile lor experiențe, despre cum au decurs divorțurile în cazul lor.

Potrivit cifrelor rezultate din statisticile oficiale, 3 din 10 cupluri divorțează în Mexic. Există, după cum se poate vedea, și perechi ceva mai fericite care reușesc să lase loc de bună ziua după ce o căsnicie eșuează, cum este cazul Fernandei și al fostului ei soț.

ADVERTISEMENT