News

Petrecerea de după relaxare a lăsat plaja din Vama Veche plină de gunoaie: „Să vă fie rușine!”

16.05.2021 | 17:58
Petrecerea de dupa relaxare a lasat plaja din Vama Veche plina de gunoaie Sa va fie rusine
ADVERTISEMENT

Prima noapte de petrecere la Vama Veche de după ridicarea restricțiilor a făcut ca plaja să se umple de gunoaie în numai 24 de ore.

Imaginile apărute pe rețelele de socializare sunt dezolante, resturile de mâncare sau recipientele pentru  băuturi fiind lăsate pe nisip.

ADVERTISEMENT

O parte din petrecăreți au preferată să lase deșeurile pe plajă, deși la Vama Veche nu lipsesc coșurile de gunoi puse la dispoziția turiștilor.

Plajă umplută de gunoaie într-o singură zi

Să vă fie rușine!”, a scris un membru al grupului de Facebook Vama Veche, postare la care a anexat mai multe imagini care arată halul în care plaja a ajuns în numai 24 de ore.

ADVERTISEMENT
Sursă foto: Facebook – Sebastian Țapu

În doar o noapte de libertate, tinerii veniți să se distreze în Vamă au reușit să șteargă cu buretele tot binele făcut de lunile de stare de alertă și interdicții. Nisipul este plin de sticle de bere, resturi de mâncare, pet-uri, hărtii și sacoșe de plastic.

Nu aș vrea să folosesc invective pentru a-i descrie pe cei care au lăsat pe plajă astfel de “urme” de civilizație, dar le recomand să stea mai bine la ei pe uliță și să uite că există litoralul românesc. Mai bine stați acasă!”, se spune și pe site-ul de turism Funky Travel.

ADVERTISEMENT

Turiștii au luat cu asalt stațiunile de pe litoralul românesc în condițiile în care acest weekend a coincis cu ridicarea unor restricții legate de epidemia de coronavirus.

Sursă: Facebook – Sebastian Țapu

Pe plaja din Vama Veche s-au adunat mulți oameni pe plajă, stațiunea dând impresia că a revenit la starea dinaintea pandemiei. Plaja s-a umplut încă din timpul zilei de ieri.

ADVERTISEMENT

Față de cei care au venit la Vama Veche în weekendul de 1 mai, turiștii de acum nu au mai trebuit să poarte mască și nici nu au mai trebuit să-și facă griji că trebuie să fie în case la ora 22.00. Terasele au fost deschise până la miezul nopții, după care petrecerea s-a mutat pe plajă.

ADVERTISEMENT