News

Petrecerea de nuntă a verișoarei Simonei Halep, oprită de oamenii legii. S-a deschis un dosar penal. Video

27.07.2020 | 09:13
Petrecerea de nunta a verisoarei Simonei Halep oprita de oamenii legii Sa deschis un dosar penal Video
ADVERTISEMENT

Petrecerea de nuntă a uneia dintre verișoarele jucătoarei de tenis Simona Halep a fost oprită de polițiștii și jandarmii din Constanța din cauza numărului mare de participanți. Potrivit oamenilor legii la petrecerea organizată pe terasa unui restaurant erau invitate 200 de persoane.

Oamenii legii au ajuns la fața locului în urma unui apel primit la numărul de urgență 112, evenimentul de duminică seara, 26 iulie, fiind oprit de 28 de polițiști de ordine publică, criminalistică și rutieri. Potrivit acestora, participanții nu au respectat măsurile de prevenire și răspândire COVID-19.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanţa a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Nunta unei verișoare a Simonei Halep, oprită de oamenii legii din Constanța

„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa.

ADVERTISEMENT

Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări.

S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane”, a informat IPJ, relatează Agerpres.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sursa citată a mai precizat că la fața locului s-au deplasat și reprezentanți ai Direcţiei de Sănătate Publică şi inspectori de la Protecția Consumatorului.

Aceștia au deschis la rândul lor o anchetă și urmează să facă verificări de specialitate în ceea ce privește respectarea normelor privind prevenirea răspândirii COVID-19, având în vedere că numărul participanților a fost depășit cu 150 de persoane.

ADVERTISEMENT

Surse din interiorul anchetei au declarat că numărul doi mondial în tenis, Simona Halep, nu era prezentă la eveniment.

 

 

 

ADVERTISEMENT