Fotbal international

Petreceri, călătorii, întâlniri cu staruri și un salariu de 11.000 de euro lunar, așa arată jobul ideal: acela de a fi prieten cu Neymar

18.09.2019 | 17:40
Petreceri calatorii intalniri cu staruri si un salariu de 11000 de euro lunar asa arata jobul ideal acela de a fi prieten cu Neymar

Neymar, cel mai scump fotbalist din istorie, duce o viață de perfectă, în care petrecerile, luxul și buna dispoziție sunt o obișnuință. V-ați întrebat vreodată cum e viața celor din jurul starului lui PSG? Ei bine, răspunsul e unul format dintr-un cuvânt: perfectă!

Viață de lux și un salariu de 11,000 de euro lunar, așa arată jobul ideal: acela de a fi prieten cu Neymar

Despre Neymar se spune că se pricepe de minune la două lucruri: să joace fotbal și să petreacă. Cei care sunt în anturajul vedetei de la PSG înțeleg acest lucru și chiar trăiesc această realitate. Despre Neymar, brazilienii spun că este înconjurat de un grupe de prieteni cărora nu le lipsește nimic. Jobul acestora este să fie alături de brazilian la toate evenimentele, petrecerile și călătoriile pe care acesta le întreprinde.

În Brazilia circulă deja o glumă: ”Dacă ești prieten cu Neymar, nu mai simți criza economică, șomajul și situația financiară din țară”. Iar explicația acestui lucru e dată de traiul celor trei prieteni care îl însoțesc mereu pe brazilian. Conform The Sun, Gil Cebola, Jota Amancio și Carlos Henrique sunt cei trei care alcătuiesc anturajul jucătorului.

  • 185 de milioane de euro este averea estimată a lui Neymar
Viață de lux și un salariu de 11,000 de euro lunar, așa arată jobul ideal: acela de a fi prieten cu Neymar
Viață de lux și un salariu de 11,000 de euro lunar, așa arată jobul ideal: acela de a fi prieten cu Neymar. Foto: Twitter.com

Avantajele de a fi în anturajul lui Neymar

Cei trei prieteni ai lui Neymar sunt remunerați cu 11.000 de euro lunar, trăiesc într-o casă de milioane de euro la Paris și sunt mereu în compania lui Neymar. În dese rânduri, aceștia au fost văzuți participând la petreceri exclusiviste alături de vedeta lui PSG. Au participat la Las Vegas, unde Neymar a petrecut alături de Serena Williams, iar la ziua jucătorului, aceștia au petrecut alături de Lewis Hamilton, Ronaldo și modelul Victoria’s Secret, Izabel Goulart.

Neymar a revenit în Ligue 1, dar e încă absent în Liga Campionilor

În ciuda numeroaselor zvonuri legate de o plecare la Barcelona, Neymar a rămas pe Parc des Princes. În weekend, aceasta a jucat în primul meci din acest sezon, contra celor de la Strasbourg, partidă în care a adus toate cele trei puncte cu un gol în prelungiri. În Liga Campionilor, Neymar mai are de așteptat până la revenire, întrucât ispășește două etape de suspendare. PSG primește replica celor de la Real Madrid, miercuri, în grupa A.

  • Brugge – PSG, din etapa a 3-a a grupelor Ligii Campionilor, va fi meciul revenirii lui Neymar