News

Petreceri fără nicio regulă respectată pe litoral! Sârba în mijlocul drumului, la Eforie Nord. Video

25.07.2020 | 10:10
Petreceri fara nicio regula  respectata pe litoral Sarba in mijlocul drumului la Eforie Nord Video
ADVERTISEMENT

Petreceri fără nicio regulă respectată pe litoral! Alte imagini fac înconjurul mediului online după ce mai mulți turiști par că au uitat definitiv de COVID-19.

Oamenii au încins o horă în fața unei terase din Eforie Nord și au luat în derâdere recomandările autorităților, recomandări pe care le-au ignorat în totalitate.

ADVERTISEMENT

Vorbim de zeci de persoane care au dansat minute în șir chiar în mijlocul drumului. Au făcut acest lucru după ce au auzit muzica de la o terasă din apropiere.

Sârba fără restricții pe litoral

Imaginile au fost filmate în stațiunea Eforie Nord și oamenii par că au uitat de prezenta virusului complet. În primul rând, nu există nicio mască de protecție.

ADVERTISEMENT

Despre distanțarea socială nici nu poate fi vorba. Vă readucem aminte că săptămâna trecută, polițiștii au dat amenzi usturătoare celor care nu au respectat măsurile recomandate de autorități pe litoral.

Mai mult de atât, alte două cluburi din Mamaia au fost închise în urma unor controale. N-au fost singurele care au încălcat regulile.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Altele au scăpat doar cu amendă pentru că patronii nu au respectat regulile în timpul stării de alertă. De altfel, în plină pandemie, litoralul românesc este ticsit de turiști.

Peste 70.000 de oameni sunt acum la mare. Cei mai mulţi continuă să ignore pericolul şi apelurile la responsabilitate făcute de autorităţi.

ADVERTISEMENT

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat în ultimele 24 de ore alte 1.119 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Vorbim despre cel mai mare număr de cazuri zilnice de la conformarea epidemiei de COVID-19 în România. Bilanţul este de 42.394 de persoane infectate.

De asemenea, 24 de persoane au decedat, numărul total ajungând la 2.150. În unităţile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.864.

Dintre aceştia, la ATI sunt internaţi 301 pacienţi. În ultimele 24 de ore au fost făcute peste 22.500 de teste, 9.693 fiind făcute la cerere.

 

 

ADVERTISEMENT