News

Petreceri până dimineața în Vama Veche! De ce sunt supărați hotelierii înainte de relaxarea măsurilor

A fost o noapte ca în povești cu petreceri până dimineața în Vama Veche!
23.05.2021 | 09:42
Petreceri pana dimineata in Vama Veche De ce sunt suparati hotelierii inainte de relaxarea masurilor
Tinerii s-au distrat pe cinste în Vama Veche. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mii de tineri s-au distrat pe plajă fără să țină cont de restricții. Aceștia au transmis că nici nu mai vor să-și aducă aminte de pandemie.

Au stat ore întregi pe plajă, dornici să danseze și să se distreze cum o făceau în anii trecuți, ani în care coronavirusul nu exista.

ADVERTISEMENT

Petreceri până în zori în Vama Veche!

Cu muzica tare în boxe şi fără distanţare socială, cei prezenti s-au înghesuit în faţa unei terase, amenajate pe nisip. Au anunțat ferm că urmează o vară fierbinte.

Toți au mers pe ideea că este abia începutul și că alte petreceri vor fi organizate și săptămânile viitoare. A fost al doilea weekend în care oamenii au avut voie să stea fără mască pe stradă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, hotelierii sunt nemulțumiți. Spun că gradul de ocupare este unul destul de mic. Puțini oameni au mers să viziteze Constanța.

„Weekendul trecut au fost foarte mulţi turişti, weekendul acesta sunt ceva mai puţini, cred că se pregătesc sau aşteaptă următoarele măsuri de relaxare de la 1 Iunie”, a zis Mihai Pitrop, manager de restaurant.

ADVERTISEMENT

Nici proprietarii de restaurante nu sunt tocmai fericiți. Cei mai mulți turiști au preferat un alt gen de distracție. Și-au lăsat maşinile în parcare şi s-au plimbat pe faleză.

„Este mult mai relaxat şi seamănă mai mult cu realitatea de dinainte de pandemie. Începem să ne simţim ca şi cum ne revenim ca ţară”, au spus turiștii

ADVERTISEMENT

Totuși, antreprenorii speră să dea lovitura în acest an după o vară destul de secetoasă în 2020 din punct de vedere al finanțelor.

 „Nu ştiu dacă o să fie la fel de mulţi din turiştii care îşi făceau vacanţele în Turcia, Grecia şi aşa mai departe, cum a fost anul trecut.

Pentru că după cum bine ştim, dacă au fost graniţele închise, mulţi au ales să-şi petreacă pe litoral concediul”, spune George Ţicu, manger de restaurant.

ADVERTISEMENT