News
notix pixel id

Petrecerile Covid fac victime! Un bărbat a murit și mai multe persoane sunt la ATI în Italia

O petrecere Covid din Italia a dus la moartea unui om. Alte persoane sunt la ATI după ce au vrut să se infecteze pentru a nu se vaccina şi a putea face certificatul verde.
24.11.2021 | 00:05
Petrecerile Covid fac victime! Un bărbat a murit și mai multe persoane sunt la ATI în Italia
Un bărbat a murit și mai multe persoane sunt la ATI, după ce au participat la o „petrecere Covid”, în Italia. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cel puțin un bărbat și-a pierdut viața și alte trei persoane au ajuns secţia de Terapie Intensivă în Italia după o așa-zisă petrecere Covid, la care oamenii se strâng pentru că nu vor să se vaccineze.

Mai precis, este vorba despre faptul că oamenii se adună pentru a se infecta cu coronavirus și în acest fel să obțină certificatul verde datorită faptului că au trecut prin boală.

Un bărbat de 55 de ani a murit după o asemenea petrecere

O astfel de petrecere a avut loc într-o casă din nordul Italiei, conform autorităților sanitare locale.

ADVERTISEMENT

Un bărbat de 55 de ani și-a pierdut viața după ce a fost infectat și alte trei persoane, printre care și un copil, sunt internați în spital din cauza infecției cu coronavirus.

Bărbatul care și-a pierdut viața după ce a participat la această petrecere Tirolul de Sud din Italia a murit în Austria.

ADVERTISEMENT

Autoritățile sanitare au avut o explicație pentru acest fenomen al petrecerilor Covid care iată că au dus la moartea unui om și la mai multe persoane care sunt internat în stare destul de gravă în spitale.

Astfel, aceștia au informat că dorința lor este de a nu se vaccina așa că au găsit această soluție mai ales având în vedere că certificatul verde este acum obligatoriu pentru muncitorii din Italia.

ADVERTISEMENT

Ce spun autoritățile despre organizarea acestor petreceri Covid

Informațiile arată că bărbatul respectiv care și-a pierdut viața ar fi lucrat în Italia motiv pentru care ar fi avut nevoie de acest certificat verde și pentru care a decis să participe la o astfel de petrecere, scrie Daily Mail.

Trebuie precizat, de asemenea, și faptul că, la fel ca și în țara noastră, răspândirea coronavirusului este o infracțiune în Italia.

ADVERTISEMENT

Autoritățile chiar au transmis că au fost mai multe cazuri de pacienți care au recunoscut că s-au îmbolnăvit cu coronavirus în urma participării la asemenea petreceri Covid.

„Am primit mai multe relatări de la medici de la pacienți care au recunoscut că au fost infectați intenționat.

ADVERTISEMENT

Fac asta pentru a dezvolta anticorpi și pentru a obține permisul verde fără vaccinare”, a spus Patrick Franzoni, coordonatorul unității anti-Covid din Bolzano (Tirolul de Sud).

„Există consecințe pe termen lung și chiar și tinerii pot ajunge la spital”, a spus acesta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri