Petrescu, aproape de Steaua: „Am stat cu el până la 6 dimineaţa”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
06/04/2018, 11:16
Petrescu, aproape de Steaua: „Am stat cu el până la 6 dimineaţa”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

”Am fost la Petrescu acasă, noapte, în 2005, în vară, cu Gigi Becali. Gigi a vrut să-l pună pe Hagi, el nu a vrut să vină. Apoi am fost întrebat şi l-am propus pe Dan Petrescu. Am stat cu el până la 6 dimineaţa şi nu înţelegeam de ce nu vrea să vină. Ne căuta presa peste tot”, a spus Meme, la o emisiune televizată. 

MM a anunţat şi care au fost motivele pentru care ”Bursucul” a refuzat oferta. „Mi-a spus că dacă am fi terminat pe doi, ar fi venit în secunda unu. I-a fost frică, a avut o experienţă nefericită la Rapid. ”Eu vin, ăştia au câştigat campionatul. Unde pot să mă duc eu mai sus? Poate doar în jos”. Acesta a fost primul nostru contact oficial”, a dezvăluit directorul sportiv al roş-albaştrilor.

Gigi Becali, către Dan Petrescu: ”Poţi veni oricând la Steaua”

În urmă cu câteva zile patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că Dan Petrescu are drumul deschis:  “Am avut discuţia asta chiar în ziua meciului. I-am zis aşa: tu la Steaua poţi veni oricând. Nu acum, vorbim ipotetic. În primul rând, la mine, când vine un antrenor, îi spun aşa: n-ai voie să jigneşti niciun jucător. Pentru că eu iubesc oamenii. Eu îi mai critic, să le dau o lecţie, e ca o educaţie. I-am zis: băi, Dane, tu la Steaua poţi să vii.

Eu îţi spun aşa. Eşti tu aşa de puternic? Dacă eşti atât de puternic, tu primeşti bani, salariu, răspunzi de rezultate. 6 luni de zile, prima parte, nu mă interesează nimic. După retur, dacă eşti pe primul loc, bravo, mergi mai departe. Iei campionatul, mergi mai departe. Nu iei, la revedere şi cu asta basta. Aşa e şi cu Dică, dacă nu va fi pe primul loc, va pleca”, a spus Becali, tot la o emisiune televizată.

Închide ×