Fotbal intern

Dan Petrescu anunţă viitorul star din Liga 1: “Va ajunge mare!”

Dan Petrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa unui tânăr jucător din lotul CFR-ului.
30.11.2017 | 16:54
Dan Petrescu anunţă viitorul star din Liga 1:
ADVERTISEMENT

Sebastian Mailat a semnat cu CFR Cluj, după ce Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF (Federaţiei Române de Fotbal) l-a declarat liber de contract şi şi-a reziliat orice înţelegere cu ACS Politehnica Timişoara. Atacantul în vârstă de 19 ani a debutat pentru echipa din Gruia în partida din campionat contra celor de la Sepsi, încheiată 2-0, atunci când a fost introdus în locul lui Păun în minutul 66.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, se felicită pentru decizia de a-l lua în Gruia pe Sebastian Mailat şi este încântat de faptul că atacantul în vârstă de 19 ani a avut un debut foarte bun în tricoul fostei campioane a României. Mai mult, “Bursucul” crede că Sebastian Mailat poate să ajungă un fotbalist mare, dar doar dacă se va antrena bine.

Sebastian Mailat, lăudat de Dan Petrescu după debutul la CFR Cluj

“A debutat extraordinar. Poate peste ce ne aşteptam toţi. L-am văzut foarte motivat la antrenamente şi a intrat mai bine decât mă aşteptam. A reuşit să scoată faulturi, să scoată oamenii din joc. Am mare încredere în el. Dacă se va antrena bine, e posibil să ajungă un jucător mare”, a spus Dan Petrescu, conform ziuadecj.realitatea.net.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 250.000 de euro, Sebastian Mailat a ajuns la CFR Cluj pe 12 noiembrie 2017. Fotbalistul în vârstă de 19 ani este un produs al LPS Banatul, iar apoi a evoluat pentru Politehnica Timişoara U19 şi Poli Timişoara, echipă unde a bifat 43 de prezenţe, a înscris 6 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

250.000 de euro este cota lui Sebastian Mailat, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri