Dan Petrescu nu crede în ameninţările lui Hagi. "O să rămână!"

Dan Petrescu, Viitorul, CFR Cluj, Gheorghe Hagi

Dan Petrescu a vorbit despre decizia lui Gheorghe Hagi de a pleca din România.

Gheorghe Hagi a anunţat că va pleca de la FC Viitorul Constanţa, toate acestea din cauza situaţiei în care a ajuns fotbalul românesc - vezi detalii. Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, nu crede că "Regele" va pleca de pe banca tehnică a campioanei României, cel puţin pentru moment. 

"Bursucul" este sigur că Gheorghe Hagi nu va pleca de la FC Viitorul Constanţa până nu va face din Ianis Hagi cel mai mare fotbalist al României. "Nu cred că o să plece.  O să rămână cu Ianis până o să fie cel mai bun jucător din România şi poate după asta o să plece", a zis Dan Petrescu. 

Ianis Hagi, lăudat de Dan Petrescu

Mai mult, Dan Petrescu este sigur că Ianis Hagi va ajunge în viitorul apropiat unul dintre cei mai mari jucători din România, chiar dacă nu a reuşit să se impună la Fiorentina. "Puteţi să-i întrebaţi pe cei din staff-ul meu ce le-am spus de Ianis Hagi. Am văzut câteva amicale şi am rămas impresionat de felul cum arată din punct de vedere fizic. Mi se pare că este o schimbare mare. Chiar dacă Gică e supărat, perioada asta în Italia l-a ajutat foarte mult. L-a maturizat, are forţă, are atitudine.

Va fi un jucător important în campionatul României şi sunt convins că va fi un jucător important şi pentru naţională. Nu a fost o experienţă nereuşită. La 19-20 de ani, să fii la Fiorentina e o experienţă sută la sută reuşită. Am văzut şi la meciul de ieri. Este un jucător total schimbat în bine", a spus Dan Petrescu.