Îi va afecta lipsa lui Petrescu? "Steaua are un avantaj mare"

liga 1, cfr cluj-fcsb, mirel radoi, dan petrescu

Mirel Rădoi spune că va fi un mare avantaj pentru echipa lui Nicolae Dică faptul ca Dan Petrescu e suspendat pentru duelul CFR Cluj - FCSB.

După ce a înjurat arbitrii la primul meci al CFR-ului din play-off-ul Ligii 1, Dan Petrescu va rata derby-ul cu FCSB, din a doua etapă. Mirel Rădoi a analizat partida care va avea loc în "Gruia" şi spune că lipsa lui "SuperDan" este un avantaj pentru echipa lui Nicolae Dică.

În acest moment Steaua are un avantaj foarte mare, pentru că, lăsând la o parte toate aceste răutăţi la adresa lui Dan Petrescu, că e un antrenor care jigneşte jucătorii, până la urmă e un antrenor vulcanic. Ăsta e stilul lui, îl ştim, şi eu cred că pentru Steaua este un mare avantaj lipsa lui de pe bancă", a spu Mirel Rădoi la Telekomsport.

Soluţia lui Mureşan

Iuliu Mureşan vrea să-l ţină aproape pe Petrescu de jucători la CFR Cluj - FCSB: "În mod cert contează (n.r. absenţa lui Dan Petrescu), dar sper să nu fie decisiv. Oricum, la noi, configuraţia stadionului e aşa încât banca e lipita de gardul de la tribună şi Dan Petrescu poate să stea, că nu spune la regulament unde să stea în tribună, poate să stea chiar în apropierea băncii. Sunt sigur că echipa se va motiva mai mult din această cauză. Eu îl înţeleg pe Dan Petrescu şi încerc să explic de ce s-a ajuns în situaţia asta. E foarte temperamental şi temperamentul lui se manifestă mai ales în timpul partidei când e tensiune foarte mare şi se fac greşeli împotriva echipei noastre", spune Iuliu Mureşan.